2777
2789
عنوان

تا حالا به کسی حسودی کردین اگه اره به کی و چرا😁

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
خب به قول خودت این حسادت نداره اگه مثلاً درس میخواند پزشک میشدیا کارآفرین بود و شغل خوبی داشتیا اگه ...

خب دقیقا از همونجاهایی که ضعف داریم. این حس پیدا می‌کنیم. من مامانم یه عمر تو سری از بابام خورد و اذیت شد کسایی که مامان های مستقل دارن و دست شون تو جیب خودشونه رو میدیدم یجوری میشدم مثلا چند نفر از اقوام که ماماناشون معلم بودم😅یه حس از بچگی با اینکه الان خودم تحصیل‌کرده و شاغلم ولی انگار واسم عقده شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم اره به دختر عموم میخواستم شبیهش باشم چون کل فامیل اونوارو دوست داشتن

یکم بزرگتر شدم دیدم نه چیز خاصی نیست فهمیدم فامیل بخاطر یچیز دیگه اونو دوست دارن و متوجه ارزش خودم شدم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

این حس حسادت ادما تحریکش تا ی حدیه برای هرکسی 

یکی تا وقتی کسی ازش بالاتر نباشه و مساوی باشه باهاش و رو به پایین حسادتی ندارن 

گاهی یه ادم از یه مسیر میره یکی دیگه از یه مسیر دیگه 

وقتی هدفشون نهایتا یک چیز نیست حسودی هم رخ نمیده 

کلا این حسادت حسی نیست که ادم هیچ وقت و هیچ موقع نداشته باشه 

گاهی درگیر حسادته ولی خودشم خیلی متوجه نیست 

من خودم تا یه مدت فکر میکردم به هیچ وجه حسادت نکردم تاحالا  

ولی ی بار شد که بهش پی بردم سعی کردم رو خودم کار کنم  

مهم اینه خودتو کنترل کنی و شاخ و برگ ندی به اون حس 

... 🤍🦋

از حسادت متنفرممم و از خدا می خوام این ویژگی رو کلا ازم بگیره 

آره من بیشتر به کسایی که دوست دارن مثل من باشن‌ سلیقمو‌ دوست دارن و میرن ست باهام می خرن متنفرم دوست دارم همیشه تک باشم متفاوت از دیگران کسانی که سعی می کنن مثل من باشن‌ ازشون خوشم نمیاد تلاش می کنم از اینا دوری کنم وگر نه امکان داره بهشون آسیب بزنم

از حسادت متنفرممم و از خدا می خوام این ویژگی رو کلا ازم بگیره آره من بیشتر به کسایی که دوست دارن مثل ...

کسی که میره شبیه تو میخره لزوما حسود نیستااا شاید سلیقه تو دوس داره الگو میگیره

کسی که میره شبیه تو میخره لزوما حسود نیستااا شاید سلیقه تو دوس داره الگو میگیره

نه نمیگم  اون حسوده میگم خودم بدم میاد از این کار چون دوست ندارم یکی باهام ست کنه یه جورایی