2777
2789
عنوان

ثبت نام در لیست کشتیِ نجات

| مشاهده متن کامل بحث + 12525 بازدید | 1195 پست

به‌ نظرتون فرج امام زمان نزدیک شده؟ 

به خدا که دنیا دیگه دنیا نیست جهنم واقعیه. نمیدونم چرا خدا اذن ظهور نمیده😭

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی 🥲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری🤲☘️

بیشتر ببینید
به‌ نظرتون فرج امام زمان نزدیک شده؟ به خدا که دنیا دیگه دنیا نیست جهنم واقعیه. نمیدونم چرا خدا اذن ظ ...

ان شاالله که خیلی نزدیکه و بتونیم از یاران واقعی حضرت باشیم

بیشتر ببینید

💠 #دعای_روزی

🔸 دعای امام باقر سلام الله علیه:

اللّهُمَّ ارزُقنی رِزقا حَلالاً یَکفینی ولا تَرزُقنی رِزقا یُطغینی و لا تَبتَلِیَنّی بِفَقرٍ أشقی بِهِ مُضَیَّقا عَلَیّ

✍🏼 بار خدایا! روزی حلالی نصیبم کن که در حد کفایت من باشد و رزقی که مرا به سرکشی بکشاند روزی ام مکن و به فقری گرفتارم مساز که باعث رنج و سختی من گردد.

📚 تهذیب الأحکام/ج3/ص76/ح234

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

هرچقدرازخـدا،بیشتردورشوی

امیدت‌به‌خـدانیزکمتـرخواهدشد...🥀 

وَمَنْ‌يَقْنَطُ‌مِنْ‌رَحْمَةِرَبِّهِ‌إِلَّاالضَّالُّونَ

وچه‌کسی‌ازرحمت‌خداوندناامیدمیشود

جـزگمراهان؟!!       الحجر/٥٦

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یا رب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین به ظهور الحجه❤️

بیشتر ببینید

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بیشتر ببینید
سلام علیکم دوستای مهدوی خودم

سلام خوش اومدی عزیزم 

در پناه صاحب الزمان سلامت و حاجت روا باشید💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بیشتر ببینید