2777
2789
عنوان

ثبت نام در لیست کشتیِ نجات

| مشاهده متن کامل بحث + 12521 بازدید | 1195 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌸

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🕯🥀🍂

🥀

❇️ زیارتنامه حضرت عباس علیه السلام

﷽ اَلسّلامُ عَلیک أیهَا الْعَبْدُ الصّالِحُ

الْمُطِیعُ للّه وَ لِرَسُولِهِ وَ لاَِمِیرِالْمُؤمِنِینَ

وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَینِ

اَلسَّلامُ عَلَیک وَرَحْمَةُ اللّه وَ بَرَکاتُهُ

وَ مَغْفِرَتُهُ وَ رِضْوَانُهُ وَ عَلی رُوحِک وَ بَدَنِک

أَشْهَدُ وَ اُشْهِدُ اللّه

أنَّک مَضَیتَ عَلَی مَا مَضَی بِهِ الْبَدْرِیونَ

وَ الُْمجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّه

الْمُناصِحُونَ لَهُ فِی جِهَادِ أعْدَائِهِ

الْمُبَالِغُونَ فِی نُصْرَةِ أوْلِیائهِ

الذَّابُّونَ عَنْ أحِبَّائِهِ

فَجزَاک اللّه أفْضَلَ الْجَزَاءِ

وَ أکثَرَ الْجَزَاءِ وَ اَوْفَرَ الْجَزَاءِ

وَ أوْفَی جَزَاءِ أحَدٍ مِمَّنْ وَفَی بِبَیعَتِهِ

وَ اسْتَجَابَ لَهُ دَعْوَتَهُ وَ أطَاعَ وُلاةَ أمْرِهِ

أشْهَدُ أنَّک قَدْ بَالَغْتَ فِی النّصِیحَةِ

وَ أعْطَیتَ غَایةَ الَْمجْهُودِ

فَبَعَثَک اللّه فِی الشُّهَداءِ

وَ جَعَلَ رُوحَک مَعَ أَروَاحِ السُّعَدَاءِ

وَ أعْطَاک مِنْ جِنَانِهِ أفسَحَهَا مَنْزِلاً

وَ أفْضَلَهَا غُرَفاً

وَ رَفَعَ ذِکرَک فِی عِلِّیینَ

وَ حَشَرَک مَعَ النَّبِیینَ وَالصِّدِّیقِینَ

وَ الشُّهَدَاءِ وَالصّالِحِینَ

وَ حَسُنَ أُولَئِک رَفِیقاً

أشْهَدُ أنّک لَمْ تَهِنْ و لَمْ تَنْکلْ

وَ أنَّک مَضَیتَ عَلَی بَصِیرَةٍ مِنْ أمْرِک

مُقْتَدِیاً بِالصّالِحِینَ

وَ مُتَّبِعاً لِلنَّبِیینَ

فَجَمَعَ اللّه بَینَنَا وَبَینَک

وَ بَینَ رَسُولِهِ وأولِیائِهِ فِی مَنَازِلِ الُمخْبِتِینَ

فَاِنّهُ أرْحَمَُ الرّاحِمِینَ

اَلسّلامُ عَلیک یا أبَاالْفَضْلِ الْعَبّاسَ بْنَ أمِیرِالمُؤمِنِینَ

اَلسّلامُ عَلیک یابْنَ سَیدالْوَصِیینَ

اَلسّلامُ عَلیک یابْنَ أوَّلِ الْقَومِ إسْلاماً

وَ أقْدَمِهِمْ إیمَاناً وَ أقْوَمِهِمْ بِدِینِ اللّه

وَ أحْوَطِهِمْ عَلَی الاْسْلامِ

أشْهَدُ لَقَدْ نَصَحْتَ للّه وَ لِرَسُولِهِ

وَ لاَِخِیک فَنِعْمَ الْأَخُ الْمُواسِی

فَلَعَنَ اللّه اُمَّةً قَتَلَتْک

وَ لَعَنَ اللّه اُمَّةً ظلَمَتْک

وَ لَعَنَ اللّه اُمَّةً اسْتَحَلَّتْ مِنْک الَْمحارِمَ

وَ انْتَهَکتْ حُرْمَةَ الاِْسلامِ

فَنِعْمَ الصّابِرُ الُْمجاهِدُ الُْمحَامِی النّاصِرُ

وَالْأَخُ الدّافِعُ عَنْ أخِیهِ

الُْمجِیبُ اِلی طَاعَةِ رَبِّهِ

الرّاغِبُ فِیما زَهِدَ فِیهِ غَیرُهُ

مِنَ الثَّوابِ الْجَزِیلِ وَ الثَّناء الْجَمِیلِ

وَ اَلْحَقَک اللّه بِدَرجَةِ آبائِک

فِی جَنّاتِ النَّعِیمِ

اَللّهُمَّ إنّی تَعَرّضْتُ لِزِیارَةِ أوْلِیائِک

رَغْبَةً فِی ثَوابِک وَ رَجاءً لِمَغْفِرَتِک

وَ جَزِیلِ اِحْسَانِک

فَأسْألُک أنْ تُصَلّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرِینَ

وأنْ تَجْعَلَ رِزْقِی بِهِمْ دَارّاً

وَ عَیشِی بِهِمْ قَارّاً

وَ زِیارَتِی بِهِمْ مَقْبُولَةً

وَ حَیاتِی بِهِمْ طَیبَةً

و أدرِجْنِی إدْراجَ الْمُکرَمِینَ

و اجْعَلْنِی مِمَّنْ ینْقَلِبُ

مِنْ زِیارَةِ مَشَاهِدِ أحِبّائِک مُفْلِحاً مُنْجِحاً

قَدِ اسْتَوْجَبَ غُفْرَانَ الذُّنُوبِ

وَ سَتْرَ الْعُیوبِ وکشْفَ الْکرُوبِ

اِنَّک أهْلُ التّقْوی وأهْلُ الْمَغفِرَةِ

#حضرت_عباس علیه‌السلام

#تاسوعا

🥀

🕯🥀🍂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

امام زمان عجل الله،رحمة للعالمین...🌴

🔸امام زمان وقتی می آید تجسم پیغمبر خاتم است.

پیغمبر خاتم که بود؟ (وما ارسلناک الا رحمه للعالمین). وجود امام زمان، رحمه للعالمین است؛

🔸 بعضی نادان ها تصور میکنند امام زمان می آید قلع و قمع می کند؛ بعد فکر می کنند وقتی ما را می کُشد پس چرا در انتظارش باشیم؟! اینقدر شعور نیست که درک کنند...

🔸باغ را دیده ای؟ باغبان می آید در باغ خارها را از زمین می‌کِشد. باید بکشد یا نه؟! باغ برای پرورش گل است، نه برای خار.

همان طوری که باغبان از باغ خارها را درو می کند، #امام_زمان هم خارهای باغ انسانیت را درو می کند.🌱🌲🌴🌱🌾

🔸 اگر گل🌹 بشوی پرورشت می دهد. همه باید دعای فرج را بخوانید. در طول سال هم این برنامه راترک نکنید.🤲

🖋آیت الله العظمی وحید خراسانی🌱

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

🍂ای آخرین سلاله‌ی زهرا تبارها

ای وارث شکسته دلِ ذوالفقارها...

🍂بی تو چهار فصلِ دلِ من، خزانی است

چشم انتظارِ آمدنِ تو بهارها...

🍂آقا فدای شال عزای محرمت

چشم تو خون شده ز غمِ روزگارها...

#سلام‌مولای‌غریبم‍ 

#امام_زمان‍ ♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید