2777
2789
عنوان

ثبت نام در لیست کشتیِ نجات

12525 بازدید | 1195 پست

بسم ربــ المهــدی ☘️🌸

ای اهل حرم مهـدی 💞سوار بر کشتی نجاتی شوید،

که نظیرش را تنها  در کلام رسول خدا می یابید:

من دو چیز را بین شما امانت میگذارم

قرآن و اهل بیتم را

آن ها هیچ گاه از هم جدا نمیشوند‌ تا به حوض کوثر وارد شوند ...

بیاید اسم خود و عزیزان تان را ثبت کنید ..

با توکل به خدا بنشینید؛

کشتی متلاطم میشود،بالا و پایین میرود، 

موج ها 🌊 سنگین و سنگین تر میشود

در شب های طوفانی امتحان سخت تر و سختر میشود

اما عاقبت

این کشتی را منزلی مبارک است

☘️اندکی صبر سحر نزدیک است .☘️

☘️سوالی درباره مهدویت دارین بپرسین🤗❤️

✍️با نوشتن یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک در ثواب تاپیک شریک باشیم💋

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک🤲🏻💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

۩وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ۩

؎و خداوند، شكيبايان را دوست دارد.🙂❤️

﴿ آل عمران ۱۴۶﴾

🌱اگه‌خدا‌به‌صبر‌کردن‌وادارت‌کرده

برای‌بیشتر‌از‌اونی‌که‌ازش‌میخوای

آماده‌باش...

♡↻خدا در برابر اشتباهاتِ ما صبوره و برای

عذابمون عجله نمیکنه، صبر میکنه تا بیدار شیم ...

از این خوبیـه خدا سوءاستفـاده نکنیم..

چون یهو صبرِ خدا نه، بلکه زمـانِ بیدار

شدنمون دیر میشه رفیق!✨

هر چیزی‌ که اذیتت میکنه، داره صبر کردن‌

رو بهت یاد میده...

♡••࿐

🤍خدایا نگاهت رو ازمون نگیر

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍃خدا کند که رضایم فقط رضای تو باشد

هوای نفس نباشد،همه هوای تو باشد

🍃خدا کند که گذارت فتد به منظر چشمم

که سجده گاه نمازم،جای پای تو باشد..

#سلام‌آقای‌من‍ 

#امام_زمان‍ ♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

🌷 امام صادق (علیه السلام):

ایمان خود را قبل از ظهور تکمیل کنید

چون در لحظات ظهور ایمان ها به سختی مورد امتحان و ابتلاء قرار می گیرند.

📗اصول کافی ج۶ ص۳۷۰

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

🔸️از اشعار امیرالمومنین سلام الله علیه در وصف امام زمان ارواحنا فداه:

🍃فثَمَّ يَقُومُ الْقَائِمُ الْحَقُّ مِنْكُمْ

وَ بِالْحَقِّ يَأْتِيكُمْ وَ بِالْحَقِّ يَعْمَلُ‏

سَمِيُّ نَبِيِّ اللَّهِ رُوحِی [نَفْسِي‏] فِدَاؤُهُ

فَلَا تَخْذُلُوهُ يَا بَنِيَّ وَ عَجِّلُوا

🔸️قیام‌کننده‌ی بر حق از میان شما خواهد آمد. 

او حق را می‌آورد و طبق حق عمل می‌کند.

او هم‌نام پیامبر خداست 

که روحم (جانم) به قربان او! 

فرزندانم او را تنها نگذارید

و (برای یاریش) تعجیل کنید!

📗اثبات الهداة، ج۵، ص

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

«لَوْ اَدْرَكْتُهُ لَخَدَمْتُهُ اَيّامَ حَيَاتِى».

💚 امام حسين (علیه السلام) فرمود: «اگر زمان حضرت مهدى را درك مى‏كردم، تمام عمر خدمتگزارش بودم».

(عقد الدّرر، ص‏160)

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بیشتر ببینید

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

آمد محضر امام رضا علیه السلام سئوال کرد آقا! مگر همه ی شما کشتی نجات نیستید؟

امام رضا علیه السلام فرمودند: بله.✨️

پس چرا گفتند: «اِنَّ الٌحُسَین مِصٌباحُ الٌهُدی وَسَفینَهُ النَّجاه» ـ حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است.

◾️امام رضا علیه السلام فرمودند: چون کشتی جّدمان امام حسین علیه السلام، دوتا ویژگی دارد: {¹.اَوسَع} {².اَسرَع} کشتی امام حسین علیه السلام همه را سوار می کند . کشتی امام حسین علیه السلام سریع تر حرکت می کند؛ (نیز راه میانبر دارد، راه صدساله را یک شبه طی می کند).

▪️[2]. کمال الدین و تمام النعمة، ج‏1، ص: 264-

💔و حال آخرین کشتی نجات سالهاست  منتظر ماست🥀

🔸 عزیزان یادمون باشه امر ظهور را باید به نزدیکی «همین حالا» ببینیم!!

🔸و اگر وقت ظهور را حتی فردا بپنداریم 

از جبهه دوست خارج و به جبهه ی دشمن امام زمانمان ملحق شده ایم!!!

🔸در دعای فرج ظهور را «کلمح البصر» «او هو اقرب» از خداوند می طلبیم،

یعنی خدایا در یک چشم به هم زدن و یا نزدیک تر فرج را برايمان مقدر بفرما!!

🔸و در دعای عهد می گوییم:

«انهم‌ یرونه بعیدا و نراه قریبا» : 

یعنی آنان(دشمنان) ظهور را دور و ما نزدیک می بینیم!

آیا برای ظهور مولایت آماده ای⁉️

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بیشتر ببینید

﷽❤

ما نسل عجیبی هستیم !
عجیب سعادتمند ...
عجیب متنعّم!
میدونید چرا؟؟؟
از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیه‌السلام، ان شاءالله
ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚

به آخر کوچه‌ی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف می‌شویم!

🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیک‌تر می‌شویم؛
این کوچه باریک تر می‌شود!
تنگ ترمی‌شود!

🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... 
چاق و چلّه‌هایی که نشد کمی از گوشه‌ی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازه‌ی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!

از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد می‌شوند؛
همان‌ها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌

همان‌ها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰
دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ...
آنان که می‍توانند به پرش‌های بلند دیگران،و موفقیت‌هایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑

🌱عاقبت نور تو پهنای جهان می‌گیرد

جسم بی‌جان زمین از تو توان می‌گیرد

🌱سال‌ها قلب من از دوریتان مرده ولی

خبری از تو بیاید ضربان می‌گیرد

#سلام‌آقای‌من‍ 

#امام_زمان‍ ♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید