2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو 17 18 ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 168 پست
ببخشیدا ولی از نظر من واقعا فرهنگ پایینی دارنحالا یا تحت تاثیر محیط زندگی یا خانواده یا هر چی

بی فرهنگ تویی که به لایف استایل دیگران توهین میکنی

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست آدم بره جیب خودش شوهر میخواد چکار؟

خیلیا بچه دوست دارن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

خب دوس دارن مگ هدف نداری به اونا برس چیکار بقیه داری

دقیقا

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

خوشبحالشون پس من خوبه با ۲۴ سال سن یک عدد خواستگار ندارم؟💔🚶‍♀️

۲۴سن زیادیه؟؟؟😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هنوز خیلی زوده از ۲۲ اینا نظرت عوض میشه🤦‍♀️

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بی فرهنگ تویی که به لایف استایل دیگران توهین میکنی

بابا باشه تو زود ازدواج کردی بقیه چیکار کنن 

بیشتر از این توهین نکن برو بیرون از تاپیک من لطفا ❤️

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

زیر ۲۰ کلا مخالفم 

اما این صرفا نظر من هست 

بستگی به خیلی چیزا داره 

یکی عاشق میشه 

یکی هدفش تشکیل زندگی هست 

یکی مجبور میشه 

یکی موقعیت خوبی براش پیش میاد 

همگی هم حق دارن که بخوان ازدواج کنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...