2777
2789
عنوان

سوره حمد میخونم برای شما کاربرهای عزیز💚📿🤲🏻🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 154 پست
سلام عزیزم وقتت بخیر برات آیة الکرسی می خونم❤️

لطف میکنی

نیازی نیس تو چیزی بخونی گلم🩷

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@zshgh‍ @ویولن_عشق_من‍ @زهرا_ملکه_کوردستان‍ @نادیکرد‍ @نیمنگته‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتون خوب ب ...

ممنون عزیزم منم برات خوندم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
@نااشناسس‍ @rshid‍ @sarammmmmm‍ @اسطخدووس‍ @آنا۷۴‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتون خوب باشه🌸 به شرط ...

ممنون از محبتت خدشه‌دار برابرشو بهت بده خیلی به دعا نیاز دارم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
@حنای_من‍ @حنا70‍ @niiilooo‍ @nimroz‍ @رویاهای_من78‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتون خوب باشه🌸 به شر ...

سلام عزیزمم مممنون ازت😍🧡

صلوات فرستادم

الهی همه مریضا شفا بگیرن💚

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

@فوژان00‍ @ااااااااببببب‍ @cashmere‍ @خانمحاجآقا‍ @خانم۲۴ساله‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتون خوب با ...

سلام عزیزم ممنون واقعا محتاجم به دعای خیرتون 🥲

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
@پسرفندوقیم‍ @پسرودخترم‍ @دخترشاداردیبهشتی‍ @یااس1358‍ @yekadammamoli‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتو ...

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی 

همیشه تو دعاهام به یادت هستم 

اگه میشه لطف کنید برام حمد شفا بخونید این روزا خیلی درد میکشم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
@anshaliii‍ @mlita91‍ @eliott93‍ @mahlaghaaaa‍ @namabkhoda‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتون خوب باشه� ...

انشالله حاجت رواشی پردیس مهربون

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

@پسرفندوقیم‍ @پسرودخترم‍ @دخترشاداردیبهشتی‍ @یااس1358‍ @yekadammamoli‍ سلام و وقت بخیرامیدوارم حالتو ...

سپاس عزیزم 

❤️

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘