2777
2789
عنوان

من زندگیم ب ی مو بنده بیاید خواهشاً

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 19 پست
مگه قرار با مادر شما زندگی کنه؟ سریعتر عروسی بگیره برید تهران، وقتی مادرتون خال دلش شهرستان خوبه چرا ...

تروخدا ی چیزی میگم بهتون بگید من مقصرم 

من عقد کردم خب خونه تهران مون بود تو نامزدی من شهرستان بودیم  اما چیزی نمی‌گفت اما دیک گفتم موضوع مهمی نیست  راجب شهرستان رفتن دوره عقد باهاش صحبت کنم قبل عقد  ما نزدیک دوساله شهرستانیم همسرم نمیاد سر بزنه چرا چون زن تهران گرفته ن شهرستان و این شده بهانه ک تو منو ول کردی  سر یک مسأله ای که حق هم داشت رفت درخواست داد بعد شرط گذاشت ک بیا همینطور بریم سر خونه زندگی قبلش پارسال یعنی کارمون به دادگاه رسید قول  دادک خونه با عروسی بگیره ولی امسال زد زیرش بهانه این بود که من دلگرمی نداشتم  تو نبودی تو زن پیامکی هستی  الآنم من شهرستانم خبر ندارم میخاد چیکار کنه فقط ناراحت اینم   که چرا هنوز شهرستان اون بی تفاوته من چرا بی تفاوت باشم دلم میخواد درست شده اما مادرم منو نمی بره تهران تنهام نمیزارن برن الان گفتم برم در خونه مادر شوهرم اشتباهه بنظرتون یا برادرم بره 

خب عقدی مثلا یک هفته بیا تهران و بعدش برو خونتون تا عروسی کنی مشکلی نیست که

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان