2777
2789
عنوان

دخترای موقق ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 113 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب برا ایرانه!؟ اگه برا ایرانه رو چه تعداد نفر انجام شده!؟ اینا همش سواله عزیز

عزیزم اگه سوال برات پیش میاد برو مقاله رو سرچ کن بخون جواب سوالاتت رو در بیار شما منبعی داری راجع به اینکه ازدواج باعث پیشرفت خانما میشه؟ 

عزیزم اگه سوال برات پیش میاد برو مقاله رو سرچ کن بخون جواب سوالاتت رو در بیار شما منبعی داری راجع به ...

منبع بنده تجربیات و مشاهدات هست و مطمعنا هم تحقیقاتی هست که شما میتونی روش مطالعه داشته باشی تو نت بعدشم انکار ازدواج درست و نیاز جنسی یه پسر و دختر اشتباهه میگم که شما میگی ازدواج محدودیته من میگم نه همین نظر من و شما متفاوته دلیل بر انکار و بد بودن ازدواج نیست گلم

اگه خارج از کشور نرخ یه چیزی باشه ایران احتمالا دوبل بشه حداقل اونجا حقوق برابر دارن

عجب اینجوری که شما نتیجه گیری می‌کنی جالبه واقعا از یه کشور دیگه تحقیق میاری با یه فرهنگ و جامعه دیگه بعد دوبرابرش می‌کنی!؟ برا ایران!؟

منبع بنده تجربیات و مشاهدات هست و مطمعنا هم تحقیقاتی هست که شما میتونی روش مطالعه داشته باشی تو نت ب ...

چه منبع معتبری اگر مشاهدات اطرافیان میشه منبع که از توی همین نی نی سایت میشه فهمید ۹۹ درصد ناراضین 

اطرافیان دیگه هم تا جایی که دیدم اکثرا طلاق عاطفی هستن 

الان اگر من میگفتم منبع من مشاهداته شما میگفتی شاید اطراف شما اینطوریه همه اینجو‌ری نیستن خب منم اینو میتونم برای شما بگم 

البته بستگی داره به چی بگین ازدواج خوب 

اینکه مرد بیاد یه مقدار پول بده به زنش و تمام این نمیشه ازدواج خوب  

عجب اینجوری که شما نتیجه گیری می‌کنی جالبه واقعا از یه کشور دیگه تحقیق میاری با یه فرهنگ و جامعه دیگ ...

باید مثل شما از روی زندگی خاله و دایی نتیجه گیری کنم؟ 

زایمان برای اکثر خانما یه شکله دوست عزیز نکنه خارجیا جور دیگه ای زایمان میکنن آدم که نمیتونه روز بعد از زایمانش بلند شه بره کار کنه بعد از اون هم وقتی کسی نباشه از بچه مراقبت کمه مادر مجبوره بمونه خونه و شغلشو بذاره کنار از بچه مراقبت کنه چند تا مردو دیدی که بمونن خونه شغلشونو ول کنن و از بچه مگه داری کنن ؟ 

چه منبع معتبری اگر مشاهدات اطرافیان میشه منبع که از توی همین نی نی سایت میشه فهمید ۹۹ درصد ناراضین ا ...

عزیز دلم میگم شما نظرتو داری منم نظرمو شما کلا منفی بین و بدبینی واعداد و ارقام ۹۹ درصدی میاری اونم تو این سایت که چی بگم ما اینجا تبادل نظر میکنم و هرکس میخونه خودش قضاوت می‌کنه چی با عقلش سازگارتره این که منفی ببینیم یا این که کلا منکر نیازهای یه دختر برا ازدواج بشیم و ترویج کنیم مجردیو یه صحبت دیگس

باید مثل شما از روی زندگی خاله و دایی نتیجه گیری کنم؟ زایمان برای اکثر خانما یه شکله دوست عزیز نکنه ...

من گفتم از رو خاله و دایی نتیجه گرفتم !؟! گلم چرا همه چی رو از نگاه خودت میبینی و حرف می‌ذاری تو دهن آدم!؟  این هزار بار هرکس نظری داره و بیننده و خواننده نظرات میتونن تو ذهن خودشون قضاوت کنن حرفارو نیاز به توجیح کردن و شاخو برگ دادن به حرفا و از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست .نظر بنده ازدواج درست و به موقع و منطقی خوبه نظرم واضحه .گلم. حالا شما کلا مخالفی و میگی خوب نیست و محدودیته به خدا اوکی محترمه نظرت زندگی خودته و میتونی با مجردی نامحدود بمونی. به قول خودت البته

من گفتم از رو خاله و دایی نتیجه گرفتم !؟! گلم چرا همه چی رو از نگاه خودت میبینی و حرف می‌ذاری تو دهن ...

فکر کنم یه ذره جلوتر بریم شما میگی حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و اشتغال تحصیل هم با مرد نیست با زنه 

دیدم منفی نیست اینقدر تجربه های زنای مختلف و خوندم و دیدم که فهمیدم ازدواج توی ایران برای خانما یه کابوسه 

فکر کنم یه ذره جلوتر بریم شما میگی حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و اشتغال تحصیل هم با مرد نیست با ز ...

آفرین کابوسه ازدواج بده خیلیم بده ولش کنیم اصلا چه طوره. #نه‍ به ازدواج خوبه  به نظرم یه مقدار دیگه جلو بریم شما یه سری حرفا از زبون من میگی که میان منو میبرن   چرا تو دهن من حرف می‌ذاری عزیزم چرا اینقدر بد و منفی نگاه می‌کنی آخه!؟  

آفرین کابوسه ازدواج بده خیلیم بده ولش کنیم اصلا چه طوره. #نه‍ به ازدواج خوبه به نظرم یه مقدار دیگه ...

الان من گفتم شما اینا رو گفتی ؟ گفتم فکر کنم اگه بریم جلوتر میگی 

عرض کردم خودم به شخصه تعداد زنایی که دیدم ازدواج بد داشتن چه توی سوشال مدیا چه اطرافیان خیلی بیشتر بوده نسبت به اونایی که ازدواج خوب داشتن 

الان من گفتم شما اینا رو گفتی ؟ گفتم فکر کنم اگه بریم جلوتر میگی عرض کردم خودم به شخصه تعداد زنایی ک ...

خوب منم فکرتو گفتم دیگه. منم به شخصه برعکس چیزایی رو که شما دیدی رو دیدم دقیقا برعکس .به خدا و همه عالم هستی