2777
2789
چشمم خورد بهش.از اسمش خندم گرفت.تو فک کن مردای گنده گنده میرن ددی سایت

بله واقعن

نمی خام مسیر تاپیکتون رو تغییر بدم ولی واقعن حضور آقایون توی همین سایت هم جالب نیست 

اگر چه عمومیت داره و تفکیک جنسیتی نیست ولی خوده اون آقا باید این درک و داشته باشه که حضورش باعث آزاره توی این سایت برای خیلی از کاربرها

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش چقد مسخرس

ددی سایت باز خوبه که 

نی نی سایت یعنی سایتی پر از بچه 😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

منم چندبار اسمش رو از مراجعینم شنیدم اسم مضحکی داره

یه بار به همسرم گفتم ددی سایت ثبت نام کن ببینیم فضاش چجوریه انقددد به اسمش خندید که نگم برات🤭😂

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

میگن سایت آقایون هستشاما اونجا رو هم خانوم ها گرفتن مثل اینجا رو ک آقایون گرفتن

مشخصه بدون هم نمیتونن دوام بیارن 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

اسمش خیلی عجیبه.فک کن ی مرد بدنساز بره ددی

ددی یعنی بابا 

چیش بچه گونه است ☺️

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

نه بابا  فضاش خیلی مسخره اس😒

من یه سال ونیم پیش عضو شدم ولی کاربریم یادم نیست دیگه نمیتونم برم😁

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**