2777
2789
عنوان

میخوام برا نامزدم تولد بگیرم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 41 پست
شما هیچ خرجی از کسی نمیگیری؟نمیشه کهاگرم نمیرسونی برین بیرون و غذا درست کن از خونه ببر مینی کیک کلا ...

آره دقیقا 

ولی خب اگه بگم بریم بیرون برا غذا میگه میخرم نیاری

خرجی از کسی نمی‌گیرم کلا چیزی بخوام برام میخرن 

ببخشید انقدر صریح و رک میگم 

ولی چقدر زشت دختر یه سن شما اندازه ۱ تومن پول تو جیبش نیست و ول ول تو جامعه میچرخه

مگه تو غرور نداری دختر؟؟ برو سره کار پول دربیار راحت زندگی کن شوهرت اجاره نمیده کار کنی؟؟؟ بهش بگو انقدری بهم پول بده ک احساس نیاز نکنم ب گار فکر کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا ولی خب اگه بگم بریم بیرون برا غذا میگه میخرم نیاریخرجی از کسی نمی‌گیرم کلا چیزی بخوام برام ...

اشتباه میکنی دیگه

بگو بت پول بدن میخای بری لباس زیر بگیری و تیشرت و کرم و ازین چیزا

ارزونشو بگیر ولی بگو گرون گرفتم 

غذا هم بگو چون تولدته خواستم خودم بپزم و با پولی ک برات مونده ی تیشرت براش بگیر 

سالاد و دور چین و همه چی ببری خوشگل میشه

بادکنک اینا براش ببر 

ازین کیکای ی نفره کوچولوی زیر صد تومنه هم تو قنادیا هس ازون براش بخر

کاپ کیک فک کنم اسمشه

اشتباه میکنی دیگهبگو بت پول بدن میخای بری لباس زیر بگیری و تیشرت و کرم و ازین چیزاارزونشو بگیر ولی ب ...

ای کاش جوری که گفتی میشد اصلا اجازه ندارم برم بیرون از خونه الانم گفتم اگه پول داشتم کارتمو میدادم مامانم براش یه گردنبند یا ساعتی چیزی بخره با یه کیک ولی متاسفانه ندارم 

ببخشید انقدر صریح و رک میگم ولی چقدر زشت دختر یه سن شما اندازه ۱ تومن پول تو جیبش نیست و ول ول تو جا ...

راستش گلم حق با شماست 

ولی متاسفانه من اجازه کار کردن اصلا ندارم هر چی بخوام برام فراهم شده است و کلا نمی‌ذارن چیزی کم داشته باشم جایی نمیرم که بخوان بگن کارتش پول بریزیم و اگه برم یا با نامزدم یا با مامان و بابام میرم که اونم چیزی بخوام میخرن سر همین نیازی به شغل ندارم وگرنه از خدامه پول در بیارم و از جیب خودم برا خودم خرج کنم ولی نمی‌ذارن میگن تو هر چی بخوای برات می‌خریم