2777
2789
عنوان

لیلی اگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 121 پست
6ساله3ساله4ماهه

تفاوت سنی برابر رو خوب حفظ کردی😀😍

خیلی هم خوبه

خدا حفظشون کنه😍

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هی نپرس دارم آمادگی زایمان می گیرم فقط دعا میکنم خیلی معصوم شدم🥲🤕😆😆39هفته شدم الان

به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

6ساله3ساله4ماهه

عزیزمم خدا حفظشون کنه

چجوری با وجود یچهای کوچیک وقت زندگی کردن میکنییی😂

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کاربر خوبیه 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

منم اینستا دارم ولی ماه به ماه نمیرم

ااز لذت دنیل عقبی

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اصلا پنج دقییقه ک اینجا باشم سر درد میگیرم چ توانایی ای داری تو😂😂اینستا دانلود کنفیلم دانلود کن با ...

6ساله ک اینستامو پاکیدم راحتم

آخه من اینجا رو دوس دارم

بعد ب نظرت من با دوتا بچه کوچیک میتونم فیلم دانلود کنم و خوراکی بخورم

بچه هام ک نمیذارن🤧🤣خوراکی ک غیب میشه فیلمم نمیدونم چی میشه اینقد میزنن تو سروکله هم

تنها کسی ک pin شد و پشیمونم نکرد saved messages بود😁

کجا

تو سایت

شما خب کمتر آنلاینیایشون کلا همه جا تو همه تاپیک هایی که من هستم اونم هستهروقت از روز یا شب بیام سای ...

حتما بچه های اروم وخوبی داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
6ساله ک اینستامو پاکیدم راحتمآخه من اینجا رو دوس دارمبعد ب نظرت من با دوتا بچه کوچیک میتونم فیلم دان ...

🤣🤣🤣