2777
2789
عنوان

خرید عید من😊+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم روسریمو خیلی دوس دارم گرونم خریدم😕😀

همشون قشنگن به جز روسریت، شاید هم تو عکس اینجور افتاده ولی به سن بالاها بیشتر میاد ، یه شال زرشکی بپوش با شلوار مشکی و همین کیف و کفش و مانتوت .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
هميشه كيف و كفش رو با هم ست ميكنن 
به نظر من رنگ كيف و كفشت به مانتوت مياد 
شلوار و روسريت هم با هم سته 
انقدر همشون جدا جدا قشنگن كه تيپت قشنگ ميشه 
حتما نبايد شبيه شبيه خودش خريد كه 
من هميشه دوست دارم تيپم از چند رنگ تشكيل بشه 
اگه خواستي شلوارت رو عوض كني بكن 
ولي روسريت رو نه 
روسري به اين مانتو ها بيشتر از شال مياد 
روسريه تو هم خيلي مياد به مانتوت 
دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

ولي من اگه جات بودم 

هيچ كدوم رو عوض نميكردم 

چون همشون يه جورايي بهم ميخوره 

خصوصا روسريم رو

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
ولي من اگه جات بودم  هيچ كدوم رو عوض نميكردم  چون همشون يه جورايي بهم ميخوره  خصوص ...

اره خودمم عاشق روسریمم با مانتو شلوارم میخوره ولی وقتی کفشمو میپوشم شلوارم نمیاد بهش یه جورایی حالا شاید روسریمو عوض نکردم ولی شلوار و مشکی میپوشم

این باز شده روسریم قواره بزرگه این نصفشه😆

اره خودمم عاشق روسریمم با مانتو شلوارم میخوره ولی وقتی کفشمو میپوشم شلوارم نمیاد بهش یه جورایی حالا ...

كلا روسري به اين مانتوها بيستر از شال مياد 

من با اين مانتوم كتوني نميپوشيدم كفش پاشنه بلند يا كوتاه با يه كيف اندازه ش تقريبا متوسط 

خيلي تيپم شيك ميشد

كلا روسري به اين مانتوها بيستر از شال مياد  من با اين مانتوم كتوني نميپوشيدم كفش پاشنه بلند يا ...

ممنون عزیرم از نظرت من کفش پاشنه بلند یا کوتاه نمیتونم بپوشم چون همیشه کمر درد دارم

2790
2778
2791
2779
2792