2777
2789
عنوان

عکس خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 68 پست
چینی گرونتر رسمی تر و شیک ترمن برا مهمانی رسمی سرویس چینی مو در میارمبرا خودمونی ارکوپالارکوپال نازک ...

من یه سرویس چینی ۲۴ نفره دارم اما دلم نمیاد واسه مهمون بیارم بیرون   یادگاری جهیزیه امه  خیلی دوستشون دارم   از این سرویس های گل آبی ویکتوریا داشتم از اونا خوشم نمیومد ردشون کردم از اینا واسه مهمون ها خریدم   

یعنی اینا واسه مهمون خوبه ؟ من یه سرویس چینی دارم اونا رو دوست دارم واسه جهیزیه ام بودن نمیخوام مهمو ...

برای مهمان عالیه.من الویت خودمم بعد مهمان.ظروف خودم با مهمان یکیه.هیچ وسیله ای هم کنار نذاشتم.بشکنه هم مهم نیست برام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مهمان عالیه.من الویت خودمم بعد مهمان.ظروف خودم با مهمان یکیه.هیچ وسیله ای هم کنار نذاشتم.بشکنه ...

آره اینم هست آدم خودش هم باید لذت ببره اما من دوتا بچه کوچیک دارم میزنن همه رو داغون میکنن 

من یه سرویس چینی ۲۴ نفره دارم اما دلم نمیاد واسه مهمون بیارم بیرون یادگاری جهیزیه امه خیلی دوستشو ...

چینی خیلی گرون ..حیف واقعا سرویس ش ناقص بشه من با سلام صلوات جلو مهمان میذارم. همش استرس شکستن شون دارم

قیمت ها رو دیدی ؟چینی مث سرویس خودم ۱۸ نفره ک اون موقع ۲ ملیون بود الان قیمت کردم نزدیک ۳۰ تومن 

اگ زبون لال بشکنه دیگه بعید میدونم بتونم بخرم 

مهمان خودمونی ارکوپال بزار دیگه خیلی مهمان خاص باشه چینی😁

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم مبارکت باشع میشه بگی از کجا خریدی آدرسی پیجی چیزی اگه ازشون داری بذار لطفا

قربونت سلامت باشی عزیزم    من حضوری خریدم   زاهدانم یه بازار سرپوشیده داریم فقط لوازم آشپزخونه دارن اما این عکسشو از باسلام برداشتم   فقط چون شکستنی اگه سفارش بدی تو راه بشکنن بعدش مرجوعی و اینا دردسره 

چینی خیلی گرون ..حیف واقعا سرویس ش ناقص بشه من با سلام صلوات جلو مهمان میذارم. همش استرس شکستن شون د ...

سرویس چینی من ناقص شد  بشقابش تو مهمونی شکست 🤕 واسه همین دیگه بیرون نمیارمشون    آره خیلی گرون شده  از این گلابی ها بود  قدیمی ها  سرویسشون قشنگ بودن   تو بعضی از سایت ها دیدم ۶۰ ، ۷۰ میلیون قیمت میدادن 

آره اینم هست آدم خودش هم باید لذت ببره اما من دوتا بچه کوچیک دارم میزنن همه رو داغون میکنن

زنده باشن❤️.برا من پسرم ظرفها پرت میکرد تو سینک.اینم کمکش بود.سفره رو هم می تکاند رو‌فرش😃

زنده باشن❤️.برا من پسرم ظرفها پرت میکرد تو سینک.اینم کمکش بود.سفره رو هم می تکاند رو‌فرش😃

قربونت 💜 همچنین خانواده ی شما

آخی   همینقدر هم زیاده    لطف کرده 😂