2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا باید جاشون رو پیدا کنی ببری بیابون مثل سگ بزنیشون

مستند نگاه میکردم دوربین مخفی پلیس بود رماله کتابی حرف میزد که بگه خیلی حالیمه به خانم ها هم میگفت آماده بشوید فلان جای بدن را  باید دعا بنویسم .گرفتنش میگفتن مثلا این چیه اینجا یادش رفت کتابی حرف بزنه میگفت هیچی نیس 🤣

لایک نکنید .توروخدا 

والا من از خدا کار درست تر و حسابی تر و کار راه انداز تر ندیدم برو از خدا بخواه، اگه پارتی هم میخوای کارت زودتر راه بیفته برو در خونه اهل بیت واسطه شون کن ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم وقتی اونا جواب نمیدن، مردم میافتن دنبال این کارا

به زور که نمیشه از خدا چیزی گرفت. بنظرت شیطونی که قسم‌خورده گمراهمون کنه میاد یه کاری انجام بده به نفع ما؟ اینهمه نهی شدیم از رفتن پیش دعا نویس چون خیری نیست تو اینکار

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به زور که نمیشه از خدا چیزی گرفت. بنظرت شیطونی که قسم‌خورده گمراهمون کنه میاد یه کاری انجام بده به ن ...

عزیزم من اعتقادی به دعانویس ندارم ولی خواستم بگم همه میدونن که باید از خدا بخوان ولی خدا به همه جواب نمیده.

زندگی جاری است ...