2777
2789
عنوان

تو جنگ 12 روزه فهمیدم خیلیا دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 30 پست
والا من نمیدونم چه فازیه،تو جنگ،هنه باید بهم زنگ بزنن..خوب عقل داری،بر میگشتی.همخ باید میگفتن بهت؟

سنگین بود 

نه من که برگشتم ولی خب من تنها بودم اونجا همه پیش خانواده هاشون بودن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

مهم اینه بین سختیا‌ خودت به خودت امید بدی،نمیشه ناراحت نشد،احساس نداشت

اما ی چیزیم که هست اینه که راهت رو قراره ادامه بدی،چوم انتخاب دیگه ای غیر از این نداری،هوم؟

پس باید خودت برای خودت امید بشی،خلا هاتو پر کنی،بالاخره تو هم قراره زندگی کنی💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من نمیدونم چه فازیه،تو جنگ،هنه باید بهم زنگ بزنن..خوب عقل داری،بر میگشتی.همخ باید میگفتن بهت؟

بایدی در کار نیست کسی که نگران باشه و با محبت یک خبر میگیره از طرف 

سنگین بود نه من که برگشتم ولی خب من تنها بودم اونجا همه پیش خانواده هاشون بودن

ببخشید ی سوال بپرسم چه دانشگاهی و چه رشته ای هستی؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       
تو جنگ حلوا خیرات نمیکنن که الویت فقط با خانواده های درجه یک از،فامیل اصلا نباید انتظاری داشت

واقعا 

ولی خب ی پیام میشه داد

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

سنگین بود نه من که برگشتم ولی خب من تنها بودم اونجا همه پیش خانواده هاشون بودن

والا من اصلا درک نمیکنم این توقعات و مسائلو....

همه درگیر زندگیه خودشونن،اون خیلی بیکارا اون وسط تلفن دستشون بود

اطرافیانت بیشتر تلویزیون ایران نگاه می کنن یا ماهواره؟

ایران 

ولی روزهای اول فرق نمی‌کرد کجا رو نگاه کنی خیلی استرس بود 

خوشبحالت تو مادری دلسوز و دوستی داری ک براش مهمی من هر سال تولدم میفهمم فقط خواهرم دوستم داره مامانم ک کلا یادش می‌ره اتفاقا بیشترین دعوا تو روز تولدم پیش میگم کاش بمیرم اینقدر زنده نمونم دوست صمیمیم بی محلم میکنه فرداش تبریک میگه منی ک کادو چند قلم وسیله ۸۰۰ تومن براش گرفتم حتی ی سنگ بهم نداد کادو تولد دلت خوشه خواهرم اینجا ایران است باید مث سگ کار کنی درس بخونی فرار کنی از این خراب شده بری و هیچکدومشون نبینی  #مهاجرت-تحصیلی‍ 🥂

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹