خیلی دلم میخواد قبول کنم ببینم قصدشون چیه واقعا ولی میفهمم که فقط آدمای مریض همچین حرکتی میزنن
نی نی سایت باید پروفایلشون که عتس دختره یه پاپیون درشتم بزنه
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
من یکبار قبول کردم پرسید میشه آشنا شیم ؟ منم گفتم نهگفت اوکیتمام.
آفرین مفید بود کامنتت😍😀
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
اوایل که درخواست میدادن خیلی رو اعصابم بود اینقد که رفتم داخل امضام کلی چیز نوشتم اما وقتی دیدم فایدهای نداره کلا پاکش کردم و نادیده گرفتم دیگه برام مهم نیست با آدم مریض هم نمیشه حرف زد