2777
2789
عنوان

اینجا آقایون چرا درخواست میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 50 پست
منم دوست دارم یبار قبول کنم ببینم دردشون چیه

من قبول کردم میگن باهم دوست شیم منم بیلاخ میدم رد می کنم

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

من یکبار قبول کردم پرسید میشه آشنا شیم ؟ منم گفتم نهگفت اوکیتمام.

آفرین مفید بود کامنتت😍😀

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو معلومه اومدن دنبال یار 😂😂😑

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اوایل که درخواست میدادن خیلی رو اعصابم بود اینقد که رفتم داخل امضام کلی چیز نوشتم اما وقتی دیدم فایده‌ای نداره کلا پاکش کردم و نادیده گرفتم دیگه برام مهم نیست با آدم مریض هم نمیشه حرف زد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

رفتم خوندم چقدر سیریشه این وع خب گزارشش بزن

گزارش بزنم؟؟

چطور 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بدبخت زنی که قراره یکی از این مردا شوهرش شه ینی بدبخت عالمه نفرین سیاه پشتشه😂

من با شماره داداشام و پدرم عضو شدم برا اینکه بدونم اینجان یا نه😂

ناشناسhttps://daigo.ir/secret/42008531679

مردایی که تنها هستن معمولا درخواست میفرستن و همشون هم به دنبال بدست اوردن اون چیزی که تو ذهنتون دارید نیست 

یکسریاشون از سر بی کسی و تنهایی درخواست میدن 

آقا هستم.......................................................................................................

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792