2777
2789
عنوان

عروستون😒😏

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 37 پست
به نظر من استوری هاشم هاید کن که نبینی که بخوای تبریک بگی ،بنده خدا جزو نزدیک ترین فامیل ها بوده ،خی ...

توی رفتار با عروس نمیشه جنگ کرد تبریک بگه نشون میده براش مهم نیست دعوت کنه یا نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی رفتار با عروس نمیشه جنگ کرد تبریک بگه نشون میده براش مهم نیست دعوت کنه یا نه

خب اتفاقا هاید کنه ،عروسشون که داره چک می کنه کیا نگاه کردن متوجه می سه که این اصلا براش مهم نبوده که حتی استوریش رو هم نگاه نکرده

من یه بار این اتفاق از طرف جاریم افتاد که به همه خواهر برادران گفته بودن بیاین مسافرت غیراز ما، بعد اینکه رفتن متوجه شدم خیلی ناراحت شدم ، وقتا مدت ها باهاش سرسنگین بودم و عین خودش رفتار می کردم

نخر ، دعوت نیستی چرا بخری مشخصه خواهر شوهر فتنه ای هستی ، هر وقت جایی دعوت شدی کادو بخر.

فتنه هفت جدو آبادته مگه چی گفتم ک زر میزنی؟اون هرزه بود و منم میدونستم واسه همین ازم بدش میاد عجبا

خوشگلترین دختر بور☀️

فتنه هفت جدو آبادته مگه چی گفتم ک زر میزنی؟اون هرزه بود و منم میدونستم واسه همین ازم بدش میاد عجبا

ببین رو تو نشون دادی خب قبلش داداشت با یکی دیگه بوده وقتی میبینی داداشت خوشحاله گوه میخوری میای. وسط سرت ت خودت و زندگیت باشه بجای اینکه سرت تو زندگی اون باشه میرسی سر کار که الان پولدار هم بودی پول هم داشتی .

به نام آنکه هستی نام ازو یافت فلک جنبش زمین آرام ازو یافتروزاول درس؛۲۹ اردیبهشت