2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 27 پست
به نظرم تا شوهر نخواد اشتباهه اونموقع نه کار میکنه نه قدر میدونه نه براش مهمه

راستش من ناخواسته باردار شدم خودمم نمیخواستم ولی وقتیم شدم دلم نیومد بندازمش از ترس غضب خدا و دیگه باردار نشدنم... شوهرمم مخالف بود ... الان پسرم خداروشکر 2سالشه و تمام زندگیمه .. ولی هنوز اون ناراحتیا یادمه با اینکه خییییییلی حمایتم کرد ... بعضی وقتا وقت نمیذاره واسه پسرمون .... شوهرای شما هم اینجوریه ن؟  از خستگیه کاره؟؟ بعضی وقتا شبا زیاااااد باهاش سروکله نمیزنه 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
راستش من ناخواسته باردار شدم خودمم نمیخواستم ولی وقتیم شدم دلم نیومد بندازمش از ترس غضب خدا و دیگه ب ...

الهی

آره عزیزم غصه نخوریا ما هنوز نی نی نداریم امضامو بخونی متوجه میشی شوهر منم از سر کار میاد خستس طبیعیه...مطمئن باش مهر پسرت تو دل باباش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو سخت نگیر من و شوهرمم نمیخواستیم ولی شد.الانم عاشقشیم.خب گاهی آدم حوصله نداره بازدهی نداره خسته اس. بخصوص مردا

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

سلام من ناخواسته باردار شدم شوهرمم شب اول خییلی عصبانی شد و قیل و قال راه انداخت فک کرد گولش زدم الان جونش نی نیه کلا اگه ناراحت بشه هم واسه دو روز اوله ک شوک بهشون وارد میشه

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

ولی وقتیم واسش وقت میذاره هیچی کم نمیذاره تو سروکله هم میزنن بازی میکنن شعر میخونن ... 

ولی چون سر بارداریم مخالفت بود با کوچکترین بی اعتنایی شوهرم دلم میگیره ...😔

سلام من ناخواسته باردار شدم شوهرمم شب اول خییلی عصبانی شد و قیل و قال راه انداخت فک کرد گولش زدم الا ...

اره شوهره منم 2روز اول ناراحت بود بعدش جعبه شیرینی گرفت برد خونه حانواده ها اعلام کردیم 

اب انار میگرفت واسم اب هویج 

انار دون میکرد 

حساب تک تک قاشق هامو داشت که کم نخورم 

ولی با این وجود با یکم بی اعتناییش که شاید واسع خستگی باشه دلم میگیره

اره شوهره منم 2روز اول ناراحت بود بعدش جعبه شیرینی گرفت برد خونه حانواده ها اعلام کردیم  اب ان ...

مطمین باش بخاطر بچه نیس مگه میشه بچه جون ادم میشه بخدا اگه شوهر منو روز اول میدیدی اصلا میخواس منو بکشه انگار از خیابون برده بودم الان سه ماه گذشته 360 درجه تغییر کرده امروزم مرخصی گرفته داریم میریم غربالگری

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....
مطمین باش بخاطر بچه نیس مگه میشه بچه جون ادم میشه بخدا اگه شوهر منو روز اول میدیدی اصلا میخواس منو ب ...

یعنی از خستگیه کارشه ؟

یعنی از خستگیه کارشه ؟

اره عزیزم حتما همینطوره

ولی وقتیم واسش وقت میذاره هیچی کم نمیذاره تو سروکله هم میزنن بازی میکنن شعر میخونن ...  ولی چو ...

انقدر زیر ذره بین نگیر رفتار شوهرتو.....اگه حتی رفتار شوهرت با بچه خیلی بهتر از مردای دیگه باشه ولی تو اون حسو داشته باشی ,فکرای ناجور میکنی....خوب مردا همینجورین....مثل ماها حوصله زیاد سروکله زدن ندارن...خیلی از مادرها هم حوصله ندارن...دلیل بر بی اعتنایی و دوست نداشتن نیست که.,.

من یه پسردارم الانم باردارم وبچم دختره شوهرم قبل تعیین جنسیت همش میگفت دخترنمیخوام باید پسر باشه این یکی هم وقتی فهمیدیم دختره اصلا از این رو به اون رو شد هنوز من سونو بودم بعد خودم رفتم پیش دکترم اومدم دیدم رفته کلی گل سر ولاک ویه ساپورت کوچولو خریده اسمشم انتخاب کرده بود خخخخ

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
انقدر زیر ذره بین نگیر رفتار شوهرتو.....اگه حتی رفتار شوهرت با بچه خیلی بهتر از مردای دیگه باشه ولی ...

اوهوم درست میگی 😍

من یه پسردارم الانم باردارم وبچم دختره شوهرم قبل تعیین جنسیت همش میگفت دخترنمیخوام باید پسر باشه این ...

عزیزممم ان شاء الله به سلامتی دنیا بیاد