2777
2789
عنوان

من تنقلات خونگی بلدم درست کنم💕

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 27 پست

سر مغازه ما چندتا خانم هستن شیرینی درست میکنند میان میفروشن مثلا یه خانمه کیک یزیدی درست کرده بود تو جا گذاشته بود آورده بود

یا یکی رو میشناسم از یه شیرینی فروشی سفارش میگیره براشون یه چیزی که میخوان خیلی خوب درست میکنه اولین با رفت صحبت کرد بعد امتحانی برد واسعشون تست کردن تاییدش کردن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخای توی مغازه ها و اینام ببری باید همون همشهری هات بخرن دیگهاصلا اینجوری فک نکنمحمد بصیری رو ...

سلام مرسی از معرفیت. حتما نگاه میکنم

میشه ی چندتا از تمرینات پولسازی انجام دادین بگید؟

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

چه تغییری کرد بیشتر توضیح بده

ببین باور های اشتباه زیاد داشتم... باورهایی ک از اول عمر تو مغزمون فرو کردن..  مثلا اینکه  آن چیز ک خار آید روزی ب کار آید !!

توی این دوره فهمیدم اتفاقا آشغال جمع کردن و انباری درست کردن از وسایل قدیمی‌مون، از نشانه های ذهن فقیره !!

یا مثلا اینکه میخای ی کار راه بندازی  میگی مردم فقیرن  پول تو دست و بال‌شون نیس  نمیان از من خرید کنن !!  یا مثلا اینکه فک میکردم تمام میلیاردرهای دنیا  حتی شده کوچیک اما حتما خلاف و پارتی و اینا دارن!!   توی این ۸ جلسه افکارم کلا تغییر کرد

جالبه توی جلسه اولش چن تا سوال داره ک الان چقد درآمد داری؟

بعد میخای ب چقد درآمد برسی؟

من مشخص کردم براخودم..  دقیقا ب رقمی ک مشخص کرده بودم رسیدم !!

قوانین جهان هستی مث  قانون اثر پروانه  قانون کارما  فراوانی  قانون بها  و اینارو تازه بعد اینهمه سال یاد گرفتم!!!

۸ جلسه‌س و رایگان! چیزی از دست نمیدی!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

منم موچی و شیرینی های مختلف

از مهرماه توی گروه شاد مدرسه برای کلاس های مختلف پیام بذار و قیمت و عکس بذار. الانم میتونی بدی کسی توی شهربازی ها یا پارک ها بفروشه برات. اگر اپارتمان هستید روی تابلوی اعلانات بزن و برای هر خونه یک نمونه ببر

الحمد لله کما هو اهله
سلام مرسی از معرفیت. حتما نگاه میکنممیشه ی چندتا از تمرینات پولسازی انجام دادین بگید؟

عزیزم تمریناتش برای حذف باورهای غلط و ایجاد باورهای درست و پولسازه

جلسات اول رو گوش بدی کاملا متوجه میشی

اولش یه تست پولسازی داره  باید انجامش بدی

بعد بر اساس نتیجه تست،  باورهای غلطی ک داری رو روزی صدبار باخودت تکرار میکنی...

قوانینی ک یاد میگیری مث مخصوصا قانون فراوانی  زندگی منو متحول کرد

اول همش فک میکردم پول کمه!!!  فقط ی عده پولدارن!!  هیشکی نمیاد بمن پول بده توی این اوضاع داغون اقتصادی!!  یا مثلا ی نفر ب همکارا اضافه میشد از غصه دق میکردم!!!

الان ک فهمیدم منابع و ثروت، نامحدود و فراوونه ، دیگه هیچ غمی ندارم..   و واقعا هم برام از همه جا نعمت میباره خداروشکر

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم تمریناتش برای حذف باورهای غلط و ایجاد باورهای درست و پولسازهجلسات اول رو گوش بدی کاملا متوجه م ...

مرسی عزیزم حتما میبینم جلساتشو موفق باشی کارت چیبود ون موقع که جلساتشو دیدی و الان چه تغییری کرده درامدت

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

مرسی عزیزم حتما میبینم جلساتشو موفق باشی کارت چیبود ون موقع که جلساتشو دیدی و الان چه تغییری کرده در ...

من تراپیستم

مراجعام قششششنگ ۱۰ برابر شدن!

درآمدم فرض کن از ۵ تومن برسه ب ۳۰ تومن

یه همچین تغییری کرد

عزیزم تمریناتش برای حذف باورهای غلط و ایجاد باورهای درست و پولسازهجلسات اول رو گوش بدی کاملا متوجه م ...

عه چجالب.مرسی ازت💋

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

چرا میگی پیج نه ؟ی پیج بزن دوستا و فامیل رو اد کنبعد بگو هرکی ۱۰ نفر اد کنه تخفیف میدم بهشپیج واقعا ...

سلام بهتون درخواست دوستی دادم سوال روانشناسی دارم ازتون خیلی حیاتیه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
من تراپیستممراجعام قششششنگ ۱۰ برابر شدن!درآمدم فرض کن از ۵ تومن برسه ب ۳۰ تومنیه همچین تغییری کرد

وای چه عالی 

ینی افکارتون تغییر کرد اینهمه پشرفت کردین؟😍

موفق باشید رشته چی خوندین روانشناسی؟

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

وای چه عالی ینی افکارتون تغییر کرد اینهمه پشرفت کردین؟😍موفق باشید رشته چی خوندین روانشناسی؟

بله

افکار و باورهات ک تعییر کنه و ذهن پولساز داشته باشی ، همه چیز تغییر میکنه!

نه عزیزم آسیب شناس گفتار و زبانم