2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم شوهرم تو بانک صندوق امانات داره

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 35 پست
بگم خواهر شوهرم خراب میشه نگم خودم میترکم

چیزی لو نده.. یه داستان الکی تعریف کن. بگو طرف چه فکر بکری کرده تو یانک صندوق امانات گذاشته. بیا ما هم از این  کارا بکنیم.شرایطشو میدونی... لو میده خودشو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حالا نگو

صبر کن یه چن وخ دیگه یه تیکه فیلمی چیزی درباره صندوق امانات پیدا کن بذار

بعد وسطاش بگو صندوق امانت بانک چجوریه 

خوبه بریم طلا بذاریم و فلان

ببین عکس العملش چیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترکیدن نداره هر مردی بنظرم باید یک پس اندازی داشته باشه یه مشکل هاد پیش اومد بگه بفرما اقا این پول 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شوهرت چجوری ادمیه؟

پول بهت میده نیاز مالیتو  برطرف‌میکنه

اگه اره ک‌نمیخواد بگی خودتم خراب کنی

اول و آخر خودش میگه

پسنداز داشتن خوبه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

پیشنهاد بده بگو بیا بریم بانک یه صندوق امانات بازکنیم  پس انداز کنیم ببین میگه یا نه.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
خیرش قرار نیست به ایشون برسه که چه فایده

چرا قرار نیست ؟بالاخره قراره تو زندگی مشترک خرج بشه دیگه 

منم همسرم پس انداز می‌کنه چیزی بهم نمیگه چون بشدت ولخرجم 😁😁بعداً یهویی بعد ۲ـ۳ سال میگه اینقد پول یا طلا پس انداز داریم 

کلی هم ذوق میکنم 

چرا بهم نگفته اخه

عیب نداره بابا 

منم آدم ولخرجی هستم همسرم بهم پول میده ولی مغز اقتصادی خیلی عالی داره 

بهم نمیگه چقد پس انداز داره بعد چند سال یهویی میگع اینقد پس انداز داریما 

اره خدارو شکر

خب پس

دلیلی نداره بخوای ناراحتی ب وجود بیاری

دیگه نهایتا داشتی از کنجکاوی اذیت میشدی

ب ا خواهر شوهرت حرف بزن 

بگو من میخوام بهش بگم ک‌کارش خیلی درست بوده و خوبه ک اینکارو میکنه 

تعریف کن ازش ن دعوا

دیگه هم بحثشو نکش وسط

بازم اخلاقیات شوهرت بهتر دستته  ببین چی‌میشه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

چرا قرار نیست ؟بالاخره قراره تو زندگی مشترک خرج بشه دیگه منم همسرم پس انداز می‌کنه چیزی بهم نمیگه چو ...

خوب بعد پولشو چیکار میکنه؟ چیزی میخره برات

سفر میبره؟

یا جیزی به نام میکنه؟؟؟

وقتی خوبه که خیرش به ادم برسه نه اینکه مثه سنجاب جمع کنه 

شآید برای بچه‌ای خانم سابقش گذاشته

یعنی شوهرت از خانم سابق بچه داره؟

اگر راه وظیفشه خرجشو بده دیگ

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️