2777
2789
عنوان

اگر میخوای برای خودت کاری کنی بیا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 17934 بازدید | 979 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

ببخشید ولی اینقدر سر این موضوع تعجب کردم و اولش باورم نمیشد ،حالا که ویزیت شدم گغتم تو همه تاپیک ها بگم

کلینیک مامایی نوا به مناسب افتتاح پیج که از دیروز شروع شده، داره ویزیت رایگان زنان و زایمان میده

و برای هرکسی هم که دعوت کنی به پیج یه شارژ پنج هزار تومنی هدیه میده

گفتم بهتون بگم

اینم تبلیغشه👇👇

✨ دنبال یه پیج مامایی می‌گردی که هم علمی باشه، هم صمیمی، هم دغدغه‌هاتو بفهمه؟

💖 اینجا ماماکلین نواست…

جایی برای همه زنایی که دنبال یه زندگی سالم‌تر، بارداری آگاهانه‌تر و آرامش بیشترن!

📌 اینجا قراره بدون خجالت و قضاوت، درباره چیزایی حرف بزنیم که همیشه سؤالت بوده، ولی نمی‌دونستی از کی بپرسی!

از سلامت رحم و تخمدان گرفته تا آمادگی برای بارداری، پریود، عفونت، قرص ضدبارداری، زایمان و حتی رازهایی درباره زیبایی جنین! 👶💕

@mamaclin_NOVA

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚

🇮🇷🇵🇸شهید خامنه ای قوی تر از امام خامنه ایست💚🌷ای امت غیور ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز