2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست

بارداری و زایمان خودش باعث خرابی دندون میشه شما بهتره اول دندوناتونو درست کنید و برای بهترشدن روحیه تون باشگاه  برید و ورزش رو شروع کنید

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسن شمام

و یک بچه دارم

وضع مالیمون بد نیس

اما من به بچه دوم فکر نکردم و نمیکنم

شرمنده همین یک بچم هم هستم

که چرا اینجا دنیاش اوردم

در حقش ظلم‌کردم

همش‌میگه من میخام برم از ایران

اخه منو همسرم قبل از دنیا امدن بچه چندسالی اروپا بودیم عکسامون را میبینه میگه چه قشنگ‌بوده منم میرم نمیمونم ایران

چرا اخه

تو این شرایط هر کدوم ی حرفی ی کاری ی مشکلی با دردی ،تازه بچه هام اهلن و دنبال هیچی نیستن ولی مشکلات و خواسته هاشون یکی دوتا نیست ،کاااش هیچ وقت بچه دار نمی‌شدم ،واقعا مسوولیت سنگین و سختیه اگر واقعا انسان مسوولی باشی

12 سال اختلاف سنی بین بچه ها یعنی دو تا تک فرزند.

بچه مادر سالم جسمی و روحی میخوادکه درکش کنه که پا به پاش بچگی کنه با جسم و روح مریض میتونی

من بعد سالها مشکل تو 38 سالگی بچه دار شدم واقعا از نظر جسمی کم آوردم

خیلی اینجا شنیدم از بچه ها که میگفتن تو سن بالا بچه نیارید ما الان فقط درگیر مریض داری پدرمادر هستیم.  

من ادم اهل دعوا و یا بحث‌نیستم به هیچ وجه

اونروز در تاپیک((کیسه اب مادرم پاره شد)) نظر دادم

و خیلی فحش بهم دادن

تاپیک را یک دختر ۱۳ ساله زده بود

یک خواهر ۱۷ ساله هم داشت

مادرشونم داشت زایمان میکرد و خداروشکر به مراد دلش رسیده بود در چهل سالگی صاحب پسر شده بود

وقتی دخترش ۱۷ سالش بود باردار بود

و این از دید بنده خیلی زشت بود

افسوس به طرز فکر بعضی ها افسوس فقط

منم همسن شمامو یک بچه دارموضع مالیمون بد نیساما من به بچه دوم فکر نکردم و نمیکنمشرمنده همین یک بچم ه ...

خوب دختر منم میگه من از ایران میخوام برم اگر برای پیری خودتون بچه میخواید بیارید آخه ظلم نیست من ۴۷ سالگی دوباره برم یا بچه کلاس اول بشینم

خوب دختر منم میگه من از ایران میخوام برم اگر برای پیری خودتون بچه میخواید بیارید آخه ظلم نیست من ۴۷ ...

حوصلشو ندارم دیگه

نمیکشم

هرچی داریم برای همین بچم باشه

حداقل مشکل مالی نداشته باشه و در رفاه کامل باشه

ی نصیحت از من ب شما دوست عزیز

هیچ کس نمیتونه جای شما تصمیم بگیره بگه بیار یا نیار

شما از ریز و درشت اتفاقات و روحیات خودتون و همسرتون مطلع هستید...اینجا در مورد اتفاقات مهم زندگیت نظر خواهی نکن.

چون هر کس بنا ب شرایط خودش نظر میده...

یکی چهل سالگی وقت مادر شدنشه

یکی 20سالگی

فقط خودتو و شرایط تو نگاه کن و براساس اون تصمیم بگیر.

ولی

الان سن ازدواح خیلی بالا رفته...تو چهل سالگی خیلی ها باردار میشن،دختر گلت هم دیگه از و اب گل دراومده میتونه یکم تو بچه داری کمکت کنه و بعدها ی همدم واسه دخترت باشه...بازم تصمیم باخودته

ان شا الله ک هر تصمیمی گرفتی خیر باشه برات

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
12 سال اختلاف سنی بین بچه ها یعنی دو تا تک فرزند. بچه مادر سالم جسمی و روحی میخوادکه درکش کنه که پا ...

شما حالا میگیم فرزند اولتون هست حق مادر شدنتون طبیعی هستش به دومی هم هیچوقت فکر کردید؟