2777
2789
ن اصلا هم خوب نیس چون کمر دردو گردن درد میگیری خب.. تو سالن رفتم ولی ۲تا ناخنکار داشت .. من مشتری ند ...

خب عزیزم همه کارا سختی داره دست درد داره گردن درد داره پول در اوردن واقعا راحت نیست حالا باز خودت میدونی هر جور راحتی ولی اگه علاقه داری اینهمه رفتی یادگرفتی تسلیم نشو من سرم کلاه رفته باز شبیه بچه پرو ها وایسادم اگه علاقه نداری که هیچ دیگه

سنتون.و اخرین مدرک تحصیلی حال حاضر که دارید

۲ ماه دیگه میشم ۱۹ 

۲ ترم روانشناسی گذروندم 

منظورم از کار صرفا کار اداری نیست یک مهارتی که بشه یادگرفت و توش شاغل شد مثل ادمینی مثل عکاسی سفالگری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم همه کارا سختی داره دست درد داره گردن درد داره پول در اوردن واقعا راحت نیست حالا باز خودت می ...

راستش ۱ سال گذشت از دوره و تمرینم و تو سالن بودنم ... ولی کارم نگرفت... ن اینکه علاقه ندارم اتفاقا خیلی هم دوس داشتم .. ولی شرایطم حوریه ک باید با ی کار دیگه بتونم خودم بکشونم بالا و نمی‌دونم چیکار کنم ... خسته شدم

راستش ۱ سال گذشت از دوره و تمرینم و تو سالن بودنم ... ولی کارم نگرفت... ن اینکه علاقه ندارم اتفاقا خ ...

میفهمم چی میگی اگه میتونستی دستیار یک ناخون کار بشی که کمکش کنی حقوق بده بهت خیلی خوب میشد 

گرفتم چی میگی لعنتی جغرافیا خیلی اثر داره

آره ولی دارم ب این فکر میکنم ک چی ببرم برا سوپرمارکتی ها ک بفروشن برام .. 

یا اینکه من چی بگیرم بزارم خونه برا فروش.. تو خیابونمون هم چندتا سوپر مارکت هست ... 

لباس ک اصلا نمیشه .. 

ترشی اینا هم دوس ندارم 

نون هم نمیتونم 

مونده م