aloneeegirl مدیر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1837 عنوان ماینوکسدیل استفاده کنم یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست ریزش موی وحشتناک دارم و موهای خیلی کم پشت سنمم کمه بنظرتون استفاده کنم یا نه 1404/04/27 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_مرد_تنهای_شب_ام عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5243 بعد چند ماه موهام رو پر میکنه دقیقا؟ و اینکه امپول و قرص چی مصرف میکنید/ بستگی داره دیگه من بعد سه چهار ماه نتیجه دیدمقرص های تقویتی و مکمل مو مثل هیرویت اکتی درم فینوسکار و همچین قرص های تقویت موآمپولم بیوتین و دکساپانتول با دوتا محلول ماینوکسیدیل دست ساز کاربر آقا.
aloneeegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1837 بستگی داره دیگه من بعد سه چهار ماه نتیجه دیدمقرص های تقویتی و مکمل مو مثل هیرویت اکتی درم فینوسکار و ... ممنونم ازتون لطف کردید میشه به جای محلوش قرص ماینوکسیدیل رو بخوریم؟ اونم خوبه بنظرتون؟
من_مرد_تنهای_شب_ام عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5243 ممنونم ازتون لطف کردید میشه به جای محلوش قرص ماینوکسیدیل رو بخوریم؟ اونم خوبه بنظرتون؟ خواهش میکنموالا نمیدونم اصلا قرص داره یا نه استفاده نکردم دکتر به من اینارو داد و مدام استفاده میکنم نتیجه خوبی داشته ولی چون وابستگی داره نباید یهو قطعش کرداگه قطع کنید موهاتون بدترم میشه کاربر آقا.