2777
2789

من با پارتنرم یک سال باهم بودیم بعد از یک سال چون تفاهم نداشتیم هی بحث میکردم باهاش بهش گفتم که عاشقت نبودم و داشتم فیلم بازی میکردم برات(ولی واقعا برام مهمه عاشقشم نباشم)بعد از این حرفم توی یک ماهی که کات کردم ۱۰بار بهم پیام داده هی بهم گفت دلتنگمه یه بارم گفت بیا سرکلاس ببینمت نرفتم یه بارم گفت یک ساعت بیا ببینمت بازم نرفتم بعد اون دلتنگیش اینا بهش گفتم هر وقت فرصت داشتی بهم خبر بده اونم بعد ۶روز بهم پیام داد گفت تعطیلات نبودم بیا ببینمت و واقعا دلتنگتم منم گفتم خبر میدم بعد ۵روز بهش گفتم گفتش شیرازم سه شنبه عصر میام بعد گفتم شنبه گفت باشه توی بحثامون کوتاه میاد حتی دیشب بهش گفتم تو هرزه ای و از خودت حالم بهم میخوره ولی رفتم ازش معذرت خواهی کردم گفت من از دست تو ناراحت نمیشم نفسم هر چی بگی حق داری به خدای علی قسم دوست دارم چرا داره اینجوری میکنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو نرمالی نه اون.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.