2821
2789
نه عزیزم اخه من دوسش دارم خیلی 🥺

صبور باش 

سن دقیقتر بگو

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سنم ۸۴ ای ام چن روز دیگه بیست سالم تموم میشه اونم تقریبا ۲۶سالشهه

زوده برات 

بهتره درستو بخونی و دانشگاه بری 

تا یه ازدواج معمولی داشته باشی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

باشه مرسی عزیزمدوره رفتم برا ی رشته ایبه نظرت کی کار گیرم بیاد

دستیاری دندون رفتی؟

نه حسابداری ی شهریم ک کارش زیاده بعد بدن دردام برا چیه همش درد

برا اعصابته

هم شهریم که هستیم حالا کار گیرم نمیاد ؟

من اصفهانم

کار چیزی راجبش نیوفتاده 

من اصفهانمکار چیزی راجبش نیوفتاده

@دنا_‍ 

طاها کی پیام میده گلی میشه بگی 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

یه خلا تو زندگیت داریاسترس داریمشکل خانوادگی داریاز خوبیت سو استفاده میشهاسمت الف یا ی یا د یا م دار ...

سلام منم میشه بگی

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه