2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست
بخدا ديدم شوهرش خوبه  بازم خانمه دوست پسر دازه

والله منم دیدم شوهره از هیچی برای خانمه کم نذاشته اما خانمه میره خیانت میکنه ..واقعا این خانمها خیلی پست و کثافت هستن به نظرم .همسرت هر كم و كثري برات گذاشته یا خوب نیست برات برو طلاق بگیر بعدا هر کار کثافتي دوست داشتي بكن ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله منم دیدم شوهره از هیچی برای خانمه کم نذاشته اما خانمه میره خیانت میکنه ..واقعا این خانمها خیلی ...

منم همينو ميگم 

من يكي ميشناسم همه زندگيش و بنام زنش كرده حتي داروخانه اي ك زده بنام زنشه 

شوهرش ماهه خوده زنه ميگه شوهر من فقط دو تا بال نداره يني فرشته س

بعدش خانمه با دوست پسرش ميره تركيه 😠

تو مثل دعاي مادرم از ته دل ميايي🧚🏻‍♀️
منم همينو ميگم  من يكي ميشناسم همه زندگيش و بنام زنش كرده حتي داروخانه اي ك زده بنام زنشه  ...

وایی خدایا ..همین زنا هستن که اسم همه خانمها رو بد کردن ..الهی نسلشون منقرض شه چندشا 

وایی خدایا ..همین زنا هستن که اسم همه خانمها رو بد کردن ..الهی نسلشون منقرض شه چندشا

بهترين ماشين زير پاشه 

ماهانه خدا تومن. پول ب حسابشه

ببين من اينارو ديدما 

از خودش نشنيدم دارم زندگيشو ميبينم 

شوهرش هر سفر خارجي ميخاد بره واسه مادر خانومش هم بليط ميگيره ميگه اونم بياد واسه روحيه ش خوبه اونوقت زن ش😔

بهترين ماشين زير پاشه  ماهانه خدا تومن. پول ب حسابشه ببين من اينارو ديدما  از خودش نشني ...

ميدونم عزيزم منم اين كثافتارو زياد ديدم ..واقعا اين خانمها مشكل دارن ..اينقد ازشون بدم مياد دوست دارم رو همه شون اسيد بپاشم ..چون کارشون واقعا کثافته 

ميدونم عزيزم منم اين كثافتارو زياد ديدم ..واقعا اين خانمها مشكل دارن ..اينقد ازشون بدم مياد دوست دار ...

گند زدن ب جامعه