2821
2789
عنوان

😋 بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 100 پست
🤔پس چه مدلی میخواد

نميدونم مثلا آلوچه اي🙈 گوجه سبز 😩 چاقاله😩  زغال اخته😩

اين چيزا😀

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
نميدونم مثلا آلوچه اي🙈 گوجه سبز 😩 چاقاله😩  زغال اخته😩 اين چيزا😀

😋😋😋😋نگو منقلب شدم😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😋😋😋😋نگو منقلب شدم😂

من خودم تو افق محو شدم بعد از تصور اين دوستان😋😩

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من خودم تو افق محو شدم بعد از تصور اين دوستان😋😩

😂😂😂عزیزم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂😂عزیزم

خودم به جهنم اين بچه دلش ميخواد حالا😂😂😂😂😂

الكي مثلا خودم شكمو نيستم😑

خودم به جهنم اين بچه دلش ميخواد حالا😂😂😂😂😂 الكي مثلا خودم شكمو نيستم😑

😂حالا پشتش لک میشه😐

😂حالا پشتش لک میشه😐

اگه اينجوري باشه كلا پشت نمونده واسه بچه م😣😂😂

اگه اينجوري باشه كلا پشت نمونده واسه بچه م😣😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نهههههه😫توروخداگول نخور😭

😓تموم شد گول خوردم رفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز