2821
2789
عنوان

😋 بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 100 پست
🤔پس چه مدلی میخواد

نميدونم مثلا آلوچه اي🙈 گوجه سبز 😩 چاقاله😩  زغال اخته😩

اين چيزا😀

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
نميدونم مثلا آلوچه اي🙈 گوجه سبز 😩 چاقاله😩  زغال اخته😩 اين چيزا😀

😋😋😋😋نگو منقلب شدم😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😋😋😋😋نگو منقلب شدم😂

من خودم تو افق محو شدم بعد از تصور اين دوستان😋😩

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من خودم تو افق محو شدم بعد از تصور اين دوستان😋😩

😂😂😂عزیزم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂😂عزیزم

خودم به جهنم اين بچه دلش ميخواد حالا😂😂😂😂😂

الكي مثلا خودم شكمو نيستم😑

خودم به جهنم اين بچه دلش ميخواد حالا😂😂😂😂😂 الكي مثلا خودم شكمو نيستم😑

😂حالا پشتش لک میشه😐

😂حالا پشتش لک میشه😐

اگه اينجوري باشه كلا پشت نمونده واسه بچه م😣😂😂

اگه اينجوري باشه كلا پشت نمونده واسه بچه م😣😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نهههههه😫توروخداگول نخور😭

😓تموم شد گول خوردم رفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز