2777
2789

من به مادر یکی از مریضامون یبار گفتم چرا انقد زود شوهرش دادین این بچه است گفت نهههه الخحداللله دخترم همه چی رو‌در مورد رابطه میدونه!

فک کن اینا پدر و مادرشون بلوغ رو فقط بلوغ جنسی میدونن و خود پدر و مادر فقر فرهنگی و سواد دارن بیچاره بچه چه میدونه چی به چیه تحت تاثیر خانوادشه

بردارشوهرم از دایی کوچیکش بزرگتره فک کن یه ردیف جا پهن میکردن مادر و دختر و عروس همگی زاییده بودن خو ...

اره دیگه ولی متاسفانه هنوزم تک و توک هستن اینجوری و جقد دلم میسوزه برا این دخترا

اونبار یکی از اشناها که باسوادم هستن مثلا یا ذوق گفت دخترم خواستگار داشته کارمند اداره باباشه باباش دوس نداره دخترش زن همچین شغلی بشه!چشام ۴تا شد

گفتم یعنی دخترت کلاس پنجمه مشکلی نداری و تنها مشکلتون کارمندی فللن اداره است؟

گفتم مدیونی اگه شوهرش بدی عجله چی داری

ولی قشنک معلوم بود میخواد شوهرش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه مادر داشتیم ۱۲ساله زایمان کرد چند روز بعد مادرشوهرش اومد برا زایمان ۳۵سالش بود

تصورش هم وحشتناکه، خواهر من ۱۲ سالشه هنوز پریود هم نشده بدنش خیلی نحیف و لاغره خدا ازمون دور کنه این موضوعات رو ولی بچه به اون کوچیکی چطور میتونه سختی های بارداری رو تحمل کنه چون خودم الان باردارم میبینم چقد سخته با اینکه من بنیه ام قویه ، فک کن بچه کوچیک وقتی ۹ ماهه بشه چجوری تحمل میکنه چجوری راه میره از کمر درد میمیره که پوست شکمش میترکه ، ممکنه سر زایمان بمیره حتی

من به مادر یکی از مریضامون یبار گفتم چرا انقد زود شوهرش دادین این بچه است گفت نهههه الخحداللله دخترم ...

زشته بگم ولی بخدا مامان من از رابطه حس میکنم چیزی نمیدونه منظورم در مورد بدن خودشه فک کنم تا حالا به ارگاسم هم نرسیده ، حالا باز خوبه ما گوشی داشتیم این چیزا رو یادگرفتیم اون نسل های قدیمی که هیچی نمیدونستن و لذتی از زندگی نبردن خیلی گناه دارن بعد فک کن اینا چی میتونن به دخترشون یاد بدن فوقش اینه بگن همیشه به شوهرت سرویس بده خودت مهم نیستی 

کلی بیچاره درد کشید دیگه بعد چندین ساعت ضربان قلب بچه افت کرد و رفت سزارین

سزارین که بدتر شکم بچه به اون کوچیکی رو هفت لایه پاره کنن و کلی خون ازش بره 

امیدوارم یه روزی دنیا جای بهتری برای زنان و دخترا بشه فقط  

اول خودت گفتی تا هفتادسالگی مامان داره اونام تایید کردن گفت چه خوب😐

اینکه طرف تا هفتاد سالگی مامان داره چیز خوبیه؟ 😐😐

این یعنی مادرش کودک همسر بوده این چیز خوبی نیست

اینکه طرف تا هفتاد سالگی مامان داره چیز خوبیه؟ 😐😐این یعنی مادرش کودک همسر بوده این چیز خوبی نیست

من خوب و بدش رو نگفتم حرف شما و چنتا کاربر دیگه رو بازگو کردم😐

فقر فرهنگی دو طرفس

ها؟ 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دیگه عقل نباشه جان در عذابه دیگه بدبخت اونی که تو ۱۵ سالگی زایمان کرده کل سیستم بدنش رو از بین برده و بهم ریخته آلات قدیم نیست نوجوون های الان هم نوجوون های قدیم نیستن اینقدر آت و آشغال خوردن که جزو ضعیف ترینان من تو ۱۸ سالگی پریود میشم تا دو روز دراز به درآر میوفتم این که جای خود دارد

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

اتفاقا داشتم به این فکر میکردم تا دو سه سال دیگه شاهد ازدواج دهه نودی ها هم خواهیم بود الان بزرگترینشون ۱۴ سالشه خیلی فاجعست واقعا میخوام بدونم کدوم احمقی دختر ۱۴ ۱۵ ساله میگیره تو این دور و زمونه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘