2777
2789
عنوان

بیان 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
ولی خب از یک طرف دیگه خیلی باهم دعوا میکنیم و.... همه خواهر برادر ها اینجوری هستند یک مشکلاتی باهم د ...

بخدا اینا خیلی دیگه دارن به من فشار میارن ..این که بین ماس از اون طبیعی ها که تو فکرشو می‌کنی نیست

بخدا اینا خیلی دیگه دارن به من فشار میارن ..این که بین ماس از اون طبیعی ها که تو فکرشو می‌کنی نیست

چند سالتونه ؟ من پسر عمه هام تا هجده سالگی در حد مرگ باهم دعوا میکردن  ولییییییی الان که بزرگتر شدن عاشق همن و خیلی به هم احترام میزارن کلا رابطه فوق العاده ای دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگتره ازت ?آخه چیا میگه خواهرت مگه

آره از من بزرگ ترن و شوهر هم کردن ..مثلا هروقت با مادرم تنها میشه گاهی یهو میگذرم میبینم داره از یه دختر تعریف می‌کنه همیشه از هر دختری که می‌شناسیم تعریف میکنند با پیاز داغ زیاددد...مامان نمیدونی چه دختریه مگه می‌ذاره مادرش دست به سیاه و سفید بزنه ،مادرش شبیه ۱۵ساله ها شده از بس کار نمیکنه و لذت می‌بره دیگه از این نوع حرفا .جالبه هرروز روزی چند بار مادرم رو ببینن دارن از این حرفا برای میگن ..دیگه مادرم هرکاری میکنم ازم راضی نیست ..اخلاقش باهام دیگه مثل یه مادر واقعی نیست ..

چند سالتونه ؟ من پسر عمه هام تا هجده سالگی در حد مرگ باهم دعوا میکردن ولییییییی الان که بزرگتر شدن ...

ما دیگه بچه نیستیم ..من ۲۳سالمه مجردم اونا متاهل و از من بزرگ ترن .. ..مثلا هروقت با مادرم تنها میشن گاهی یهو میگذرم میبینم دارن از یه دختر تعریف می‌کنه همیشه از هر دختری که می‌شناسیم تعریف میکنند با پیاز داغ زیاددد...مامان نمیدونی چه دختریه مگه می‌ذاره مادرش دست به سیاه و سفید بزنه ،مادرش شبیه ۱۵ساله ها شده از بس کار نمیکنه و لذت می‌بره دیگه از این نوع حرفا .جالبه هرروز روزی چند بار مادرم رو ببینن دارن از این حرفا برای میگن ..دیگه مادرم هرکاری میکنم ازم راضی نیست ..اخلاقش باهام دیگه مثل یه مادر واقعی نیست ..

آره از من بزرگ ترن و شوهر هم کردن ..مثلا هروقت با مادرم تنها میشه گاهی یهو میگذرم میبینم داره از یه ...

ای خدا 

خب بهشون بگو چرا اینجور میگین؟بگو من مامان رو دوست دارم انقد ازم بد نگین پیشش

اهان انشاالله خدا اخلاقشون رو درست کنه نمیتونی بهشون بگی که این کارو نکننن؟

میتونم بگم نکن .ولی اونا بنظرت با حرف من ول میکنن اینکارو ؟؟اونا دنبال همینن من خوار بشم برم ازشون خواهش کنم لطفاً این کارو نکنید ولی نه فقط همین اونا خیلی سمی آن و فقط بیشتر زهر میریزن 

ای خدا خب بهشون بگو چرا اینجور میگین؟بگو من مامان رو دوست دارم انقد ازم بد نگین پیشش

بد ؟با مامانم سر همین حرفای اونا دعوامون میشه بعد میان میگن مامان تو بمیری این خوشحال میشه چرا ناراحتی ؟؟این چیه بهش گوش میدی !!یعنی برای مادرم عادی سازی کردن که اخلاقش نباید با من خوب باشه چون مادره چون منو بزرگ کرده و با این حرفا حسابی بدجنس شده مادرم 🖤💔