2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3987 بازدید | 55 پست
اگر واقعا اینجوریه که میگی ارزش داره باز بنظرم البته هر سال تعهدی هست

همه این سیاه نمایی ها به خاطر اینه که خیلی ها از واقعیت پزشکی روزانه خبر ندارن 

مشاور های بیسواد کنکور هم گه فقط میگن تعهدی خوب نیست، روزانه بهشته 

بعدشم اینقدر که سال های اخیر تعهدی گرفتن، از روزانه بیشتر 

اصلا بعید میدونم خودشونم بتونن ۸ سال به این همه آدم کار بدن 

واقعا ممکنه خیلی زود تر تعهدت تموم بشه 

قبلنا تو دفترچه انتخاب رشته محل خدمت مشخص میشدالان چن سالیه ک مشخص نیستبله با ازدواج میتونی راحت انت ...

ممنونمممم که با حوصله جواب دادید واقعا ممنونم  انشالله  موفق باشید همیشه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همه این سیاه نمایی ها به خاطر اینه که خیلی ها از واقعیت پزشکی روزانه خبر ندارن مشاور های بیسواد کنکو ...

من که از هر مشاوری می‌پرسیدم همش از تعهدی بد میگفتن و منم دلسرد بودم تصمیم این بو یه رشته دیگه انتخاب بکنم 

یعنی سال بعد هم تعهدی هست اگر اسمال نتونستیم قبول بشیم؟

همه این سیاه نمایی ها به خاطر اینه که خیلی ها از واقعیت پزشکی روزانه خبر ندارن مشاور های بیسواد کنکو ...

اگه تو دوران دانشجویی پزشکی تعهدی ازداوج کنی میشه بری دانشگاه شهری که همسر طرفه ؟توی همون استانه

و اینکه میشه تعهد رو بندازن جایی که نزدیک باشی وقتی ازدواج کرده باشی یا لزوما هرجاییه که بگن؟

اگه تو دوران دانشجویی پزشکی تعهدی ازداوج کنی میشه بری دانشگاه شهری که همسر طرفه ؟توی همون استانهو ای ...

البته میگم توی همون استان باشه شهری که ازدواج کرده باشی یعنی استانه دیگه ای نمیخوام برم 

امکانش هست بزارن؟ 

من که از هر مشاوری می‌پرسیدم همش از تعهدی بد میگفتن و منم دلسرد بودم تصمیم این بو یه رشته دیگه انتخا ...

اره عزیز هر سال هست 

اتفاقا ظریفتش هی داره بیشترم میشه، از روزانه کم میشه 

شاید تا چند سال دیگه کلا بعضی دانشگاه ها تعهدی و پردیس فقط بگیرن 

در این حد دارن زیاد تعهدی میگیرن 

البته میگم توی همون استان باشه شهری که ازدواج کرده باشی یعنی استانه دیگه ای نمیخوام برم امکانش هست ب ...

بله انتقالی گرفتن کلا خیلی بهتر شده و بهتر هم میشه سال‌های آینده 

مخصوصا برای ازدواج 

اگه دانشگاه تیپ یک قبول میشی عالیه حتما برو تعهدی ببین فیزیو رشته بدی نیست ولی تا وقتی خودت مطب نزنی ...

سلام لطفا منو راهنمایی کنید، من بومی شیراز هستم اگه تعهدی کرمان بزنم میتونم بیام تو استان فارس کار کنم؟

سلام لطفا منو راهنمایی کنید، من بومی شیراز هستم اگه تعهدی کرمان بزنم میتونم بیام تو استان فارس کار ک ...

خیلی بستگی داره عزیزم

اینکه محل تعهد خدمت کجا ذکر شده باشه

بعضی کد رشته ها کلا انتقالی ندارن

یا خیلی سخت میگیرن

اگه محل تحصیل کرمان باشه ولی محل تعهد فارس که هیچ

ولی اگه محل تحصیل کرمان باشه و محل خدمت هم کرمان باشه یکم سخته انتقالی گرفتن

و همش به این بستگی داره که زمانی که شما درخواست انتقالی میدی، اون علومپزشکی باهات موافقت میکنه یا نه

کلا انتقالی گرفتن تو تعهدی سخته و بهتره بهش فک نکنی

یعنی کد رشته ای رو انتخاب کنی که محل خدمتش جایی باشه که واقعا میتونی زندگی کنی

نه اینکه بعدا بخوای دنبال انتقالی بدویی همش