2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
وای چی میشه تراز معدل خیلیییی خوب بشه.هرچند سنجش هیمشه نا امید میکنه ولی خب کاش این دفعه خوب شه.نت ...

من که چشمم آب نمیخوره چون تراکم تراز وحشتناکه تو معدل احتمالا مثل پارساله شاید یکم بیشتر شایدم کمتر ولی اینا مهم نیس مهم کنکور فرداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا رفتار دانشجوهای دیگ باهاشون؟ باهاشون مث سهمیه ای ها رفتار یمشه؟درسته ک با ازدواج انتقالی میدن؟د ...

اگع نفر یک تا سه دانشگاه باشی تخصص می تونی بگیری نیاز به خدمت نداری رفتار بقیه ی دانشجو ها اصلا متوجه نمی شن تا خودت نگی بفهمن هم رفتارشون فرق نمی کنه بستگی به خودت داره ولی من باشم فیزیوتراپی انتخاب می کردم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
من که چشمم آب نمیخوره چون تراکم تراز وحشتناکه تو معدل احتمالا مثل پارساله شاید یکم بیشتر شایدم کمتر ...

وای نگو   همین الان زبونت رو گاز بگیر دختر.

ایشالا که خوب پیش میره همه چی.

کنکور فردا رو هم موفق باشی گل

اره ولی واقعا نمیتونم نمیتونم پشت بمونم.پشت موندن آدم پیر میشه.توش موندم ک چیکار کنم.

رشته های پیرا رو نمیتونی انتخاب کنی ؟؟ 

چون اینکه آدم این همه سال بره طرح و تا چند سال اجازه گرفتن تخصص نداشته باشه خیلی سخته .... 

بازم خوب فکر کن

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

رشته های پیرا رو نمیتونی انتخاب کنی ؟؟ چون اینکه آدم این همه سال بره طرح و تا چند سال اجازه گرفتن تخ ...

فیزیو  شاید بیارم شهر های دیگه ولی خب شهر خودم نه فیزیو نمیارم.

پرستاری هم میارم ک نمیرم چون کارش سنگینه بر نمیام از پسش.