2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟بلده مثلا ب با آ میشه با

اره کل نشانه ها رو اینجوری یاد بدع

ب با آ

ب با او

ب با یی

ب با َ

ب با ِ

خب حالا با ترکیب با یه کلمه بگو مثل بار حالا تو جمله استفاده اش کن

برای ریاصی هم ریاضیه اول با انگشته 

۲تا انگشت بیار از هر دست یه انگشت بگو ۱با ۱ چند میشه

همینجوری به تعداد بگو

بعد حالا انگشتاتو جمع کن یکی یکی و بگو کم بشه چن میشه

کل کلاس اول همینه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا مادر خودم بما یاد داد،من شاگرد اول بودماعدادم دارم یاد میدم بنویسه

آره اینا رو جدیدا میگن

من خودم خیلی هم اعصاب ندارم ..میترسم بچه زده بشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

میگن خودتون یاد ندید

اگه روش رو بلد باشی یاد بدی خیلی بچت جلو میفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بنظرخودم که نرماله

نه بابا نرماله 

منم خودم 6 سالم بود با ارفاق 20 کیلو بودم😂

ولی یادمه لاغر نبودم کمبود وزن نداشتم دکتر گفت خوبی ولی 3 4 کیلو هم جا داره چاق تر بشه ولی کم نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره،زیاد نباید حرف اینارو قبول کردشکلک حروف و اعداد بخر خیلی خوبه

اره شاید کتابش تموم شد رفتم اونارو هم بخرم 

حداقل با شکلش آشنا مییشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

آره منکه هنوزم بعده اینهمه سال متوجه نشدم چرا میگن یاد ندین چون من خودم قبلش یاد گرفته بودم تو مهد کودک از رو روزنامه میخوندم خیلی از بقیه جلوتر بودم نمیدونم چرا میگن یاد ندین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میدونی خیلی حوصله ندارم وگرنه میرفتم ویدیو میدیم یاد میدادم 

میترسم دعوامون شه 😅

آره منکه هنوزم بعده اینهمه سال متوجه نشدم چرا میگن یاد ندین چون من خودم قبلش یاد گرفته بودم تو مهد ک ...

من الان پسر کوچیکم میخواد بره اول 

سر پسر بزرگم هیچی بلد نبودم الانم که روش تدریس جوریه ۸۰درصد بار رو دوش مادرع

من اصلا نمیدونستم چکار کنم یه روز رفتم سر کلاس تدریس نشستم تا آشنا شدم

الانم چون آشنایی دارم باهاش کار میکنم ولی اگه اشتباه یاد بدی برای بچه خیلی سخته