2777
2789
عنوان

اگر تو اووووج بی پولی و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 25 پست
من خیلی ناراحت شدم😢 دلم واقعا شکست مخصوصا که الان افسرده هم هستم

بگو اون آشنا کیه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترخاله

وای منم دختر خاله ام اینجوری بود...توی خونه پدریش توی فقر زندگی میکردن...شوهرش ک اومد خواستگاریش یه چوپون بود و اینام قبول کردن...بعد الان از شانسش شوهره معدن پیدا کرد و زندگیشون از این رو ب ان رو شد...ولی من توی خونه پدرم هیچ چی کم نداشتم الانم همینطور...اما اون الان داره عقده های خونخ پدرشو خالی میکنه!!!!ب من گفت من دو تا ماشین 300 ملیونی زیر پامه حسرت چیه تورو بخورم!!!!!!اگ عقده نبود ک.نمیگفت....منم بلاک و خلاص...پول داره..معرفت ک نداره..خودمو راحت کردم..خلااااص..ی لحظه ارامشمو نمیدم کل زندگیشو بگیرم....الان خبر رسیده ک شوهره با دختری ک رفته خواستگاریش قبلا دوسته.....خدا جای حق نشسته..پس الکی خودتو بخاطر پُز دیگرون اذیت نکن...بیکاری

من خوشحالم که وضع زندگیش خوبه ولی دیگه ریزترین خریدهاش رو. که به من که تو بی پولیم نباید. بگه

خودتو ناراحت نکن...دختر خاله منم با من همینجوری بود...منم خوشحالم ک توی خونه پدرش اگ چیزی نبود حداقل اینجا رو شانس اورد...ولی وقتی با حرفاش دلمو شکست خدا جوابشو داد و یکی از ماشین های 300 ملیونیش تصادف کرد و خدایی نکرده نزدیک بود شوهرشو از دست بده....ناراحت نباش..خدا جای حقه

من اگر ببینم طرف داره تعریف میکنه در حد صحبت پای ذوق زده شدنش میزارم مثل خواهرم کلا از خرید یه ادامس ذوق میکنه تعریف میکنه ولی اگر برای پز دادنه و دل شکستن باشه قطع رابطه میکنم یا بهش توجه نمیکنم چون تجربه بهم نشون داده کسی که کمبود داره این کار ها رو میکنه و اکثرا پوشالی و حرفه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون