2777
2789

شوهرم دنبال دوست دختر سابقشه مطلقه شده دختره فامیلم هست

جز اینم سابقه خیانت داره

بنظر شما مردی که به زنو بچه خودش وفا نکرده به اون زن وفا خواهد کرد؟قابل اعتماده برا اون زن؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاهی آرهگاهی نهبستگی داره

چطور عزیزم؟به چی بستگی داره؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بله خیلی قابل اعتماده شک نکنید

چرا میشه توضیح بدین؟

بنظرم نه 

چون اگه تعهد براش معنا داشت به اولی خیانت نمیکرد

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

نه ولی گذر زمان این برا طرف ثابت میگن

جدی میگین

همسر من چندین بار بغیر اون زن هم با افراد دیگه بوده ولی بااین خانوم به عنوان عشق ارتباط داره

بنظر شما به همچین مردی عاشق میشه گفت؟

در صورتی که برای بدست اوردن من خیلی تلاش کرد

اگر ادمی عاشق باشه جز عشقش کسی به چشمش نمیاد اما همسر من با افراد زیادی بوده با من هم ازدواج کرده

بنظرتون ذات این ادم درسته؟