2777
2789
نمیشه باباش فقط بیاد نی نی رو تودلم تشکیل بده بعد بره؟ حوصله تحمل شوهرو ندارم🤕😂

😂😂فکر میکنی دیوونه ، شوهر داشتن خیلی خوبه ، خیلی 

اصلا خیلی حس خوبیه هر شب یکی دستشو دورت حلقه کنه ، با خنده هاش بخندی ، حامیت باشه ، عاشق هم باشین ، پایت باشه ، وقتی میبوسیش ارامش میگیری و کل دنیا رو دادن انگار بهت ، هر چی بخای بهت میده و نمیزاره خم به ابروت بیاد

من شوهر رو واسه خودم اینجوری تفسیر کردم🥺🥺🥺🥺

باهم بیرون برید لذت دنیا رو ببرین

سختی داره خیلی هم داره

مثلا ما ک الان خونه نداریم و با مادر شوهرم زندگی میکنیم واقعا کلافه شدم ، خیلیم داغون شدم ولی چ میشه کرد به جز تحمل چاره چیست

اما انشالله به زودی در شرف جدا شدن هستیم

چشم جانممم😘😘چجوری تگ کنم🥲اره عزیزم سنتی بودچرا عزیزدلم کیس مناسب پیدا نکردی یعنی؟

چشمت بی بلاااا

اخی عزیزم ایشالا پایدار باشین😍

کیسشو دارم ولی الان نمیتونم ازش نی نی بیارم 🤣🤣💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂فکر میکنی دیوونه ، شوهر داشتن خیلی خوبه ، خیلی اصلا خیلی حس خوبیه هر شب یکی دستشو دورت حلقه کنه ...

وای خدا اصلا تصورمو عوض کردی نسبت به متاهلی🙆🏻‍♀️👌🏻خیلی قشنگ بوددد🥹

اره درکت می کنم مامان منم همین بود خیلی سخته زندگی با مادرشوهر خدا کمکت کنه ایشالا زودتر مشکلاتت حل بشه گل 

وای نههه خدانکنه  تو تازه میخوای مامان بشی چرا جدا بشیی 😭

چشمت بی بلاااااخی عزیزم ایشالا پایدار باشین😍کیسشو دارم ولی الان نمیتونم ازش نی نی بیارم 🤣🤣💔

قربونت برم قشنگم🫠♥️✨️

اها مفهومه ، مفهومه🤣🤣🤣

گفتم این فکرا تو فکر مجردا نمیره🤣🤣

وای خدا اصلا تصورمو عوض کردی نسبت به متاهلی🙆🏻‍♀️👌🏻خیلی قشنگ بوددد🥹اره درکت می کنم مامان منم همی ...

اره بخدا سخت نیست

فقط ممکنه کم و کاستی خیلی باشه و این هنر سازش شما رو میطلبه 

منکه اوکیم با همه چی خودمو وقف میدم گلم

زندگیه دیگه 

اخی عزیزم بیچاره گناه داره

ن وای راحت میشم ، بخدا اصلا دوست ندارم پیششون باشم

ببین اینجا دائم مهمان داریم همش باید درگیر باشم حتی موقع حاملگیم اینا حالیشون نیست خوبی یا نه ، جاریم ماه های اخر ک خودمون باید هواشو میداشتیم مادر شوهرم هر روز هروز میخاست بره خونشون اتراق کرده بود ، بنده خدا کم نزاشت دستش درد نکنه

، حداقل اونجا کسی نمیاد

منو شوهرمیم ، 

اما اینجا راحت نیستم همش پشتم حرف میزنن دیگه ، حاملگی خستگی و خاب الودگی هزار چیز داره ، خونه خودم راحتترم عزیزم

هزار مشکل دارم من با این قوم البته ک بماند سرتو خوردم😂😂😂😂

اره بخدا سخت نیستفقط ممکنه کم و کاستی خیلی باشه و این هنر سازش شما رو میطلبه منکه اوکیم با همه چی خو ...

اره دقیقا برا چی مردا دنبال زنه بسازن واسه همیناست دیگه😂

وای بخدا من بدم میاد مادرشوهرت دقیقا عین مامانه بابای منه

میومد دوهفته میموند خونه ما والا بدم میادااا

من مادرشوهرم اینجور باشه دعوا راه میندازم بخدا از مهمون بدم میاد😐🤦🏻‍♀️

ایشالا ک زودتر بری سر خونه زندگی خودت 🥹🫂

اره دقیقا برا چی مردا دنبال زنه بسازن واسه همیناست دیگه😂وای بخدا من بدم میاد مادرشوهرت دقیقا عین ما ...

اره عزیزم ، من ک کلا شخصیتم اینجوریه واسمم چیز سختی نیست چون از بچگی ساختم باهمه سختی ها

وای عزیزم بخدا خیلی🥺🥺🥺🥺

ان شالله دعام کن شما🥲🥲🥲🥲