2821
2789

سلام دوستان ،دو سه ماه پیش شوهرم از کارش بیکار شد بخاطر قسط بانک و کلی قرض و قوله الان کامل پروبالمون خالی شده از ی طرف قسط های عقب مونده از ی طرف طلبکارا از ی طرف عید،بخاطر کارهمسرم تو ی شهر دیگه زندگی میکنیم(دور از خانواده) یک ساله که خانوادمو ندیدم خودمم تو فشارم بعضی وقتا واقعا دیگه بهم فشار میاد میبرم از زندگی ،دوساله ازدواج کردیم ولی همش تو فشاریم از لحاظ مالی .خانوادهامونم در جریان نیستن که همسرم کارشو از دست داده😢😢😢😢😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه تویه شهر بزرگین میتونه بره شرکتی کارخونه ای جایی.بالاخره کاچی به از هیچی

تنعا کاری که میتونی بکنی اینه که به روش نیاری

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

درکت میکنم عزیزم منم شرایطتتو گذروندم. مشکل مالی خیلی سخته اما بازم بهتر از مشکلات دیگه مثل مریضی و از دست دادن عزیزه. این روزام میگذره  

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍

طلا نداری یا پس انداز ؟ 

چی بگم منم پیامک بانک میاد کهفلان تعداد اقساط شما مشمول دیرکرد شده ... حالم خراب میشه..

کار خونگی نمیتونید راه بندازید؟ 

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 
2823
2791
2779
2792