2777
2789
عنوان

مال حرام

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 26 پست
درسته همیشه دنبال سوپر من میگردیم.

مخصوصا این دوره بیشتر

قدیم اکثرا سعی میکردند یک پا سوپر من باشند

فکر کن یک مادر ۱۲ تا یا ۱۴ تا فرزند به دنیا میاورد وبه سرانجام میرسوند

ولی حالا زنها میگن ما هیچ وظیفه ای غیر تمکین نداریم

ببین چجوری قیمه ها را ریختم تو ماست ها

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا این دوره بیشترقدیم اکثرا سعی میکردند یک پا سوپر من باشندفکر کن یک مادر ۱۲ تا یا ۱۴ تا فرزند ب ...

فکر کنم تمکین اشم چی بگم والا ....

دنیا دنیای AI شده هوش مصنوعی . البته ما اینجا مدرن و سنتی هنوز با هم داریم . هنوز گیج میخوریم نه مدرن هستیم نه سنتی . کلا فرهنگ رو هواست. 

چیه چی شده ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فکر میکنم دارمچی بگم، یک جورایی حس ناکافی بودن وگناه عذابم میدهبدبختی این هست که به هیچ دوا ودرمانی ...

هیچکدوم از اینا که گفتی مشکل نیس شاید افسردگی داری

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چون هیچ پیشرفتی نیستچون همه چیز هر روز بدتر از دیروز میشهچون خسته امچون از ریز کارها وپولهایی که تو ...

عزیزم ازکجا می دونی حرامه ،ربطی نداره ،متاسفانه برکت از زندگی مردم کم شده خود من کارمندم و فقط 3-4ساعت رفت و آمدم طول میکشه با اتوبوس و مترو و.... میرم سرکار حقوقم هم خدارو شکر خوبه ولی متاسفانه با یه اشتباه پس انداز چهارسالمو از دست دادم و دوباره از صفر شروع کردم باید بشینم و بگم مالم حرام بوده نه تو محیط کار هم فعال هستم ،شاید روزیمون کمه ،شاید مورد امتحان الهی قرار گرفتیم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
فکر کنم تمکین اشم چی بگم والا ....دنیا دنیای AI شده هوش مصنوعی . البته ما اینجا مدرن و سنتی هنوز با ...

آره  تازه قانون های مدرن وسنتی را هر جا به نفعمونه قبول داریم ودولا چهارلاش هم میکنیم.

به قول معروف از ماست که برماست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم ازکجا می دونی حرامه ،ربطی نداره ،متاسفانه برکت از زندگی مردم کم شده خود من کارمندم و فقط 3-4سا ...

امتحان سختیه، الهی عاقبتمون به خیر بشه،

امتحان سختیه، الهی عاقبتمون به خیر بشه،

واقعا سخته من بعد اینهمه سختی فهمیده کاش تو لحظه زندگی می کردم و از زندگیم لذت می بردم، انشالله درست میشه  ،راستی چند سالته؟

«اللهم عجل لولیک الفرج»
واقعا سخته من بعد اینهمه سختی فهمیده کاش تو لحظه زندگی می کردم و از زندگیم لذت می بردم، انشالله درست ...

الهی آمین.

۴۸ سالمه