۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
فکر میکنم دارمچی بگم، یک جورایی حس ناکافی بودن وگناه عذابم میدهبدبختی این هست که به هیچ دوا ودرمانی ...
هیچکدوم از اینا که گفتی مشکل نیس شاید افسردگی داری
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
چون هیچ پیشرفتی نیستچون همه چیز هر روز بدتر از دیروز میشهچون خسته امچون از ریز کارها وپولهایی که تو ...
عزیزم ازکجا می دونی حرامه ،ربطی نداره ،متاسفانه برکت از زندگی مردم کم شده خود من کارمندم و فقط 3-4ساعت رفت و آمدم طول میکشه با اتوبوس و مترو و.... میرم سرکار حقوقم هم خدارو شکر خوبه ولی متاسفانه با یه اشتباه پس انداز چهارسالمو از دست دادم و دوباره از صفر شروع کردم باید بشینم و بگم مالم حرام بوده نه تو محیط کار هم فعال هستم ،شاید روزیمون کمه ،شاید مورد امتحان الهی قرار گرفتیم