2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 192 پست
یجا واینمیسته ک بگیریمش فرار میکنه

ی ظرف شیر بذار پیش پیش کن میاد بعد با دستکشات ی کم روی سر و زیر گردنشو ناز کن اروم میشه بگیرش تو دستات فقط ی جور آواره طور نگیری که بترسه ی جوری بگیر که بدنش اویزون نمونه اذیت بشه اونوقت در جا بنداز تو کارتن و سرشو بذار بچه گربه ها خیلی بی ازارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه ده تا بیست تا گربه رو من تو حیاط نگه میدارماصلا آزاری ندارن برام نزنش‌ ، آهش یجور میگیره که ...

منم قدیما ی گربه رو پیدا کردم بچم فوق حساس بود و کوچولو و هنوز بلد نبودم مراقبت اینا بکنم اوردمش چشماش عفونت داشت اونوقتا هنوز بلد نبودم خوبشون کنم ترسیدم بمیره یکی دو روز نگهش داشتم رفتم انقدر گشتم تا ی خانمی رو که مثل شما خیلی گربه نگه میداشت و غذاشون میداد رو پیدا کردم دادم بهش هنوزم براش دعا میکنم به خدا

خونش ویلایی بزرگ بود درو که وا کرد صد تا گربه تو حیاطش بودن 

الانم یادم اومد برم ی سر بزنم ی سری 

خدا بچه هاشو عاقبت بخیر کنه اگر بچه داره و تن خودشو سلامت شمام همینطور 

خداییش من اگر اون خانم نبود نمیدونستم باید چ کنم حدود دوازده سال قبل بود که اصلا بلد نبودم چه کنم

چون ازت قطع امید کردم ناخوداگاه رفتم تاپیکاتو خوندم گفتم که بگم اگر پشیمون شدی و ادرس دادی گفتم بدون ...

زنجانه‌ میتونی بری؟

برا من متأسفانه دوره 

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

ما گفتیم نگه دار؟؟؟میگم بده دامپزشکی شهرت بروبعد آدرس یا شماره دامپزشکی‌رو بده ما پیگیر بشیماینحوری ...

شهرمون دامپزشکی بعید میدونم داشته باشه تو شهرما کلن من دیدم زیاد رو نمیدن ب حیوانا اواره