من دیشب تایپکت زدم گفتم من ۲۶سالمه لیسانس حسابداری دارم خدمتم تازه تموم شده ولی تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم به دلیل طرز فکری که داشتم....بعد پرسیدم راسته که میگن اونایی که رابطه ندارن ازدواج موفقی دارن ؟همه گفتم نه....واقعا جای تعجب داره یعنی اگه با احساس دختر مردم بازی نکنی ازدواج موفقی نداری؟یا نری تو رابطه ازدواج موفق نداری؟ خیلی عجیب بود برام بعد اکثریت هم اینو قبول نداشتن
الان قصدتون چیه خب که بلد نیستید؟رابطه؟ ازدواج سنتی؟یا...؟
من کلا میخوام ازدواج کنم....چون اگه رابطه موقت میخواستم تو دانشگاه پر بود....ولی من چون خودم خواهر دارم دنبال کسی نرفتم....الان مشکلم اینه بلد نیستم ارتباط بگیرم...ازدواج هم سنتی و ...فرقی ندارن چون نیتم ازدواجه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این انرژی که الان داری رو یذار برای کار و ارتقای شغلی و درآمدت
زن ها خودشون میان به سمتت
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
خب از سمت خانواده اقدام کنید دیگع بقیشو سعی کنین خودتون باشین دنبال راه خاصی نباشین سعی کنین مهربون، ...
مشکل اینه من یه بار شنیدم خانوادم صحبت میکردن میگفتن من خودم باید یکی رو پیدا کنم....بعد منم بلد نیستم ارتباط بگیرم چون حتی همصحبت هم نشدم به خانم تا الان