2821
2789
عنوان

ازادی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 24 پست

آدم بی حیا باید منتظر هر قضاوتی باشه ولی آزادی با بی حیایی فرق داره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ادمی تا جنبه اتفاقیو دارع مشکلی نیس مشکل از زمانی شروع میشه ک پامونو فراتر از اون بطن انسانیت و نرمال بیرون میزاریم .هر مغس هر جور میخواد میتونه برگرده اگر در حد پوشش باشه ن خود نمایی مثلا من تو خیابون دختریو میبینم ک با بادی و شلوار میگرده ولی سر سنگینه با لول هستش به هر جنس مذکری ک از راه میرسه نمیخواد نخ بدع یا لنگاشو بده بالا براش ولی زنیو دیدم قشنگ چاک سینرو انداخته بیرون برای مشتریا چشو ابرو بالا میندازع بنظرم این ی نوع هرزگیه . 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیر مخالفم

خیلی ها  ازادانه نوع پوششی رو انتخاب کردن که اسمش اصطلاحا حجاب هست ، خود من از کودکی ازادی و حق انتخاب داشتم و دارم ، از نظر پوشش روسری اهمیت زیادی برام نداره اما چهارچوب و خط قرمزهایی رو دارم، توی ارتباطم با جتس مخالف و موافق چهارچوبی دارم و ... 

اطرافم و توی جامعه هم زنان زیادی رو میبینم که ازادی دارن چه توی انتخاب پوشش، شغل و چه همسر و سبک زندگی و هرزه خطاب نشدن!!

اونچه تعریف شماست احتمالا هنجارشکنی هست که خب همه محیط و سرزمین ها قوانینی دارند که عده ای موافق و مخالفند ولی به شدتی که شما تعریف کردید ازادی رو ، نه خوشبختانه ندیدم بهش برچسب هرزگی بزنند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اصلا برام مهم نیست ذره ای کی چی فکر میکنه اصلاااااااا

ولی وقتی میری تو اون جامعه همه یطوری نگاهت میکنن ، بالاخره به نظرم تاثیر داره ، حداقل اون نگاه ها و رفتار های غیر مستقیم اذیت میکنه 

ادمی تا جنبه اتفاقیو دارع مشکلی نیس مشکل از زمانی شروع میشه ک پامونو فراتر از اون بطن انسانیت و نرما ...

درسته ، ولی اینکه عادی باشی ولی یطور دیگه ببین ، مشکله .

شکستن هنجار های جامعه نیاز به قدرت همین زن ها داره 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک