2777
2789
عنوان

بعد از یک دهه زندگی امسال مبل گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر ما دخترا فقط بالشت میبرن پولشم شیربها از مرد میگیرن..من پدرم فوت شده بود ده سال پیش مامانم چهل م ...

رسم ما هم جهیزیه با پسر بود ۱۵ سال پیش مادرم یه خورده وسایل ریز داد و تمام هیچ وقت هم شوهرم یا خانواده اش درمورد جهیزیه صحبتی یا اعتراضی نداشتن چون واقعا رسم اینطور بود دخترهای خودشون هم جهیزیه نمی دادن

با تمام اینا در واقع شما چیزی نخریدی

راه حل بلد نیستی ،زخم چرا میزنی به بنده خدا ، زبونت همیشه انقدر تلخه؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
با تمام اینا در واقع شما چیزی نخریدی

گلم شهر ما رسمه همه چیو مرد میگیره .. من ک نمیتونم هرچی خریدمو برات لیست کنم من کل این زنذگیو خودم خریدم بجز یخچال و تلویزیون و دوتا فرشی ک شوهرم خرید..حتی من کل سرویس آشپزخونمو خودم خریدم..قرابود مبل و جا کفشی رو با هم ست بگیره ک نگرفت ..خودمم کمد و میز آرایش اتاقمو بردم ..گف تخت دست دوم میخریم اوضاع ک خوب شد یه سرویس خواب نو میخریم ک نخرید..من کلی جهاز آماده داشتم اون چهل تومن نصف جهازمم نشد روزای آخر اونارو برام خرید..خواهرشوهرم فقط شش تا بالشت شش تا پشتی و یه مقدار ظرف پلاستیکی با خودش برد شیربها هم گرفت..چقدم منت گذاشت بخاطر ظرفای پلاستیکیش..مامانم بیست گرم طلا هم سر سفره عقد بهم داد ک اونم برا بدهیاش داد رفت..خواهرامم کلی کادو دادن..اون موقع نمیدونستم شوهرم خسیسه وگرنه کادوهامو بهش نمیدادم باهاشون وسایل باقیمونده رو میخریدم

حالا بعد ده سال یادت افتاده کل اینا رو بخری؟؟بعد تازه میگی شوهرم خسیسه؟!!!عجب

آخه شوهرم خونه نداشت ک ب فکر لوسترش باشم..فرشامونم کهنه شدن اون موقع خریده بودیم الان میخوایم عوض کنیم..مبل نداشتم ک بخوام آباژور کنارش بزارم..من دوس داشتم مبل ک میخرم بعدش تابلو رو باهاش ست کنم..هشت سال تو یه خونه خیلی خیلی کوچیک بودیم نورگیر هم نداشت برا همین هرچی گل میاوردم زود پژمرده میشدن ..دیگه یه ساله اومدیم خونه مستقل خواهرم گلدوناش خیلی زیاد بود گف برات میارم..

آره تا مبلا بیاد ببینم چوبش دقیق چه رنگیه بگردم گل میز همون رنگی بگیرم

استاتر ، مبلات قشنگه .

گل مصنوعی نگیر ، گل طبیعی ،سانسوریا بزرگ بخر ،داخل گلدان بزار گوشه ای از خونت ،هفته ای یه بار آب بده . 

شال مبل و این چیزا نخر ، فرش میخوای بخری اونو بخر .

ولی گفتی خونه ندارین ، به نظرم بعد این سعی کنید رو خرید خونه تمرکز کنید 

استاتر ، مبلات قشنگه .گل مصنوعی نگیر ، گل طبیعی ،سانسوریا بزرگ بخر ،داخل گلدان بزار گوشه ای از خونت ...

آره ..آخه ما زمین گرفته بودیم حتی مصالح هم خریدیم چهارسال پیش ..دیگه شوهرم مرکز شهر دوتا مغازه دید قیمت خوب میدن مغازه هارو گرفت الان همونا سی میلیاردن اگه خونه میگرفتیم چهارمیلیاردم نمیشد..گف هدف بعدی زمینه ان شاءالله..میگه زمین جای خوب باید بگیرم چون دختر داریم ..جای خوبم زمیناشون خیلی گرونه

آره ..آخه ما زمین گرفته بودیم حتی مصالح هم خریدیم چهارسال پیش ..دیگه شوهرم مرکز شهر دوتا مغازه دید ق ...

خب خداروشکر ،خدا بیشترش کنه .

شال مبل و کوسن تزیینی نخرم از اون خوشگل طرح دارا؟

اگه دوس داری بخر. منظورم این بود حالا که ذوق داری حواستو جمع کن خونه رو پر از بوفه و کنسول و میز و صندلی نکنی که جا و راه نباشه، به اندازه باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...