2777
2789
عنوان

مرد شکم دار

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 54 پست
هیکل برای من بعد از پول قضیه ی اصلی هستشاصلا با مرد شکم دار و شل و ول کنار نمیامبینی گنده نباید باشه ...

سفارش شما ثبت شد✅️

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم شکم داره تا ورزشو ولکرد سریع شکم زد😐از اولم داشت یکمیکلا خانوادشون ارثی همه دارن حتی خواهر ...

اینم بیریخت نیست هیکلش من نگاهش کردم چشمم رفت رو شکمش😂😂😂

برای من هیکل ورزشی اولویت اول بود همه خواستگارامو رد میکردم چون هیکلشون دقیقا شبیه اونی که میخواستم ...

من شوهر قبلیم شکمش تخت تخت اما بی اخلاق و قیافش رو هم خیلی دوست نداشتم و بی عرضه.تازه از هیکلم همش ایراد میگرفت با اینکه خودش لاغر بود اما ایراد میگرفت و همیشه سعی می‌کرد شکمش تخت باشه 

این همه چی اوکی قیافش هم به دلم نشسته واقعا اما شکم😂😂😂😂نمیدونم باید بیشتر فکر کنم واقعا

من میگم بخودم بیاد ........مثل خودم باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چشم عباس اقاش جا موند 😐😐😐🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

وای هیکل قطعااا واسم مهمهباشگاه باید بره

😂😂🤦‍♀️من قبلی هم ازدواج کردم هیکل نداشت و شکم تخت 

باشگاه هم نرفت 

این شغلش آزاده فکر کنم بتونه بره چپن زیاد به خودش میرسه 

نمیدونم والا😂😂ازدواج خیلی سختههه

من شوهر قبلیم شکمش تخت تخت اما بی اخلاق و قیافش رو هم خیلی دوست نداشتم و بی عرضه.تازه از هیکلم همش ا ...

اگه فقط شکم هست میتونی با رژیم غذایی اوکی کنی حتی اگه باشگاه نره

یا یسری عرقیجات هستن اونا رو بخوره شکمش میخوابه

حیفه از دستش نده

فردا خانوم خونش میشی خودت بهش غذاهای رژیمی میدی این مشکلم رفع میشه 😊

شوهر خواهرم شکم داشت و دارهولی مرد خوبیهحالا خواهرم مدل طلا جواهر بود ببین چقدر خوشگل بوداز شوهرش ۱۴ ...

نه خوبه رفتارش و با عرضس برام خیلی مهمه با عرضه بودن 

البته باید حتما مشاوره برم اما خب تا حدودی که شناخت دارم آدم خوبیه شغل خوب داره وضعش خوبه قیافش رو می‌پسندم فقط همبن یه مورد مشکلم 

البته من قبول دارم هیچکس بی عیب نیست 

من شوهرم 

از قبل ازدواج خم باشگاه میرفت 

ورزشکار بود

کلا شکمش تخته

مردای خانواده شوهرم همه شکمشون تخته و ورزشکارن  اما طرفای  خانوادم  مردا یکمی شکم دارن

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣