به صورت توافقی ولی فعلا خانواده هامون درجریان نیستن دوستم تودادگاه خانواده بود سریع کارمونو راه انداخت خونمو به نامم کرد باماشینم وطلاهام منم مهریمو بخشیدیم ولی خانواده هامون ازهیچی خبرندارن همسرسابقمم رفته ماموریت کاری
روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
چه ادم خوبی چه میدونی خانم کل حقوق من بسته بودبه قسط کل حقوقم منم شریک بودم توهمه چی
ولی اینو در نظر بگیر میتونست نده
خب مشکلتون چی بود
نمیدونم چرا احساس میکنم تلاشی برای بهتر شدن اوضاع نکردین هیچکدوم
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عزیزم بعد اینکه آزمایش بارداری میفرستی پزشک قانونی بعد چن روز میگن بیاین دادگاه؟بعد جلسه دادگاه میفر ...
اگه آشناداشته باشی سریع من داییم وکیله وقاضی هم دوستش درعرض چند هفته احضاریه یک ماه پیش فرستاده بودم ولی بعدش پشیمون شدم اما بعد که به جریان افتاد سریع پیش رفت
روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️