2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
تفکرت اینه دوس دارن باشن با دختر خوشگل ولی در عمل دختر زشت و معمولی میگیرن تو قطعا معمولی نیستی

چه ربطی داره من دختر دیدم به زیباییش آدم نبوده ازدواجم کرده یعنی هرمی خوشگله کسی سراغش نمیره

💍❤️

من دوستم شبیه فرشته هاست انقدر که خوشگله با ۱۰ نفر بوده تا الان ولی من دارم به خودم شک میکنم یعنی ...

ازدواج چی؟ ازدواج کرده؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫤🫤🫤🫤منظورت چيه خيلي وقت داري كه فكر كردم ٤٠ سالته

آخه میدونی چیه  دخترخالم  ‌ چند سال از من کوچکتره بعد فامیلای دورمون رفتن خاستگاری اون انگار کسی منو نمیبینه  

آخه میدونی چیه دخترخالم ‌ چند سال از من کوچکتره بعد فامیلای دورمون رفتن خاستگاری اون انگار کسی منو ...

بخت شماها ربطي به هم نداره هر كسي قسمت خودشو داره اصلا نگران نباش قسمت شما بهت ميرسه

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
بابا بیخیال من همسن تو بودم آنقدر این حرفایی مفت می‌شنیدم که خاطر خواه داریم و فلانی با منه ولی ببخش ...

راستش دارم اعتماد بنفسمو از دست میدم وقتی میبینم  دختر های فامیلمون خواستگار دارن ولی من ندارم حس خجالت دارم پیش خانواده نمیدونم چرا

چه ربطی داره من دختر دیدم به زیباییش آدم نبوده ازدواجم کرده یعنی هرمی خوشگله کسی سراغش نمیره

اون خودش میدونی خوشگله ولی من که معمولی داره به خودم اثبات میشه که حتما من زشتم که کسی منو نمیخاد

راستش دارم اعتماد بنفسمو از دست میدم وقتی میبینم دختر های فامیلمون خواستگار دارن ولی من ندارم حس خج ...

بخدا جوونیت زهرمار خودت نکن وقتی ده سال دیگه گذشت تازه میفهمی چند تاشون دروغ گفته بودن چندتاشون خاستکار سنتی اومده و اصلا پسند نشدن چند مورد بزرگ نمایی بوده و اوووووو 

بیخیال شل کن از من به تو نصیحت 

چند سال دیگه به حرفم می‌رسی 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

اون خودش میدونی خوشگله ولی من که معمولی داره به خودم اثبات میشه که حتما من زشتم که کسی منو نمیخاد

نه بابا چرازشت باشی هنوز سنی هم نداری بعدشم خاستگاربیشترازطرف معرف میاد شاید معرف نداری من خودم بیشترخاستگارامو اطرافیان معرفی میکردن دوست خودمم تا۲۳ هیچ خاستگاری ودوست پسری نداشت ولی بهترین ازدواج کرد ،ازدواج اصلا به نظر من ربطی به قیافه ندارد به شانسه اگه هم تاالان رل نداشتی احتمالا خجالتی هستی مثل من

💍❤️

معلومی و کلا آدم اجتماعی ام ولی خب شیطونی اینا ندارم

بعضی پسرا مجذوب دخترای خجالتی میشن

بعضیا دخترای شیطون رو دوس دارن

بعضیا هم بدنبال دختر چش آبی بور هستن

والبته شانس هم مهمتره بعضیا قسمتشون اینه ک تنها بمونن

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚