2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم دور از جون

بابا خسته شدم   از بس اومدم این شهر اون شهر

باید هی بیام بدهکاریامو صاف کنم یا زنگ بزنم این کس اون کس پولو بده که به بدبختیام برسم

امروز فقط سه میلیارد بدهکاری دادم 

اون چندمیلیاردو ار کدوم جهنمستانی بیارم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

نوووش جان عزيزم، هم با سالاد شيرازي خوشمزه ميشه، هم با ماست و خيار عالي ميشه يه كم كردو هم توش خورد ...

وای عجب ترکیب محشریییییی 

یکی از کاربرا گفت اهنش جذب نمیشه 

ولی آدم شکمو این چیزا سرش نمیشه😁😂

وای عجب ترکیب محشریییییی یکی از کاربرا گفت اهنش جذب نمیشه ولی آدم شکمو این چیزا سرش نمیشه😁😂

اي جاان قربوونت بشم،،نووش جان ، من كه با ماست و خيار میخورم يعني دوبرابر عدس بلو ميخورم 🤪😁

بابا خسته شدم از بس اومدم این شهر اون شهرباید هی بیام بدهکاریامو صاف کنم یا زنگ بزنم این کس اون کس ...

درست ميشه ایشالا 😟نگران نباش 

منم اینطوریم اشتهام کور ميشه اگر حالم خوب نباشه

درست ميشه ایشالا 😟نگران نباش منم اینطوریم اشتهام کور ميشه اگر حالم خوب نباشه

ولی من پر خورم

کاری ندارم🤣🤣🤣🤣

گور بابای همشون

اول اونا پول منو بدن بعد من پولشون بدم

زنا احترامشان واجبتره تا مردا

ناسلامتی فقط من داخلشون زنم احترامم واجبه

خانما اول

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

ولی من پر خورمکاری ندارم🤣🤣🤣🤣گور بابای همشوناول اونا پول منو بدن بعد من پولشون بدمزنا احترامشان و ...

اره بابا lady's  first 

منو شما اشتباهی ایران ب دنیا اومدیم

باید آلمان ب دنیا میومدیم که اول زنه بعد سگه بعد مرده🤣🤣🤣🤣فکر کن مردا از سگ کمترند

شوهرم میگم وای میسوزه انقد کیف میکنم 

اره بابا lady's first منو شما اشتباهی ایران ب دنیا اومدیمباید آلمان ب دنیا میومدیم که اول زنه بعد س ...

خخخ🤣🤣🤣🤣

ی سال پیش چون رفیقم پولو نداد روش اسلحه کشیدم

حالا من هنوز پولشو ندادم جرعت نمیکنه دهنشو باز کنه تا منو ببینه میبینه به خودش از بس میترسه

خخخ🤣🤣🤣🤣 ی سال پیش چون رفیقم پولو نداد روش اسلحه کشیدمحالا من هنوز پولشو ندادم جرعت نمیکنه دهنشو ...

به به خوشم میاداااا کماندویی هستی برا خودت 

والا باید گرفتنیو‌ گرفت 😁

جسارتا اسلحه ات سرد بود یا گرم؟🫡😁

به به خوشم میاداااا کماندویی هستی برا خودت والا باید گرفتنیو‌ گرفت 😁جسارتا اسلحه ات سرد بود یا گرم؟ ...

سلاح گرم

چطو؟