™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 عنوان تعبیر خواب برای جنسیت جنین 10141 بازدید | 16 پست دوستان کسی میدونه تعبیر خواب ماهی و تخم مرغ که از دست فرد فوت شده بگیری چه تعبیری داره؟ میگن تعبیرش بچه است ایا به جنسیت هم ربط داره یا نه؟ خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن 1396/12/12 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 ماهی پول و شانسه تخم مرغو نمیدونم شاید برکته تونت تعبیر تک تکو بزن ببین چی میگه پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 مادرشوهرم خواب دیده بود که پدر مرحومش دو دسته تخم مرغ بهش میده میگه یکیش برا خودته یکیش هم داداشتحالا داداشش زنش تازه باردار شده بود و بچه اش پسره الان. بعد از یکماه من متوجه شدم که دوماهه باردارم ولی هنوز جنسیتش مشخص نیست خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
پرستشم عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2714 منم سرپسرم خواب تخم مرغ دیدم تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 مادرمم خواب دیده پدرشوهر مرحومم بهش ماهی داده. خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 منم سرپسرم خواب تخم مرغ دیدم میگن تخم مرغ حتما بچه است ولی دوست دارم بدونم به جنسیت هم مربوط میشه یا نه. خودمم چندتایی رو که دیدم پسر بودن خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 منم خواب گردنبند دیدم الان دو ماهه باردارم کسی میدونه چیه؟ فک کنم میگن گوشواره و گردنبند پسره خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
ترانه_. عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2448 فک کنم میگن گوشواره و گردنبند پسره مرسی عزیزم حالا ۲ هفته دیگه میرم ان تی ولی اونم احتمالیه کو تا ۱۸ هفته
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 مرسی عزیزم حالا ۲ هفته دیگه میرم ان تی ولی اونم احتمالیه کو تا ۱۸ هفته هفته چندمید؟ خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 پارسال سه تا از فامیلای ما به فاصله چند ماه از هم باردار بودن رفتن ان تی به همشون گفتن دختره ولی بعدا هر سه بچشون پسر شددیگه این اشتباهات هم شک میندازن تو دل ادم خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
ترانه_. عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2448 هفته چندمید؟ من فردا میشم ۱۰ هفته اره ان تی احتمالیه نمیشه روش حساب کرد البته من بچه دومم هست سیسمونی نمیخام بخرم
™mastane مدیر استارتر عضویت: 1391/09/24 تعداد پست: 1828 من فردا میشم ۱۰ هفته اره ان تی احتمالیه نمیشه روش حساب کرد البته من بچه دومم هست سیسمونی نمیخ ... منم بچه دومم هست.بچه اولم دختره و این خداخواسته بود و تا هفته 7 بی اطلاع بودم خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن