2789
حس ششم یعنی احساسات حال نه آینده از آینده هیچکس خبر نداره هرکی دیدی از آینده بهت میگه بدون داره دروغ ...

کی عقد میکنم؟

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیادی بهش فکر نکن توکل کن به خدا همه چی درست میشهامروز دیدتت همون فکری که تو ذهن تو هست تو ذهن اونم ...

چقدر تا پارسال دلم میخواس باهام ازدواج کنه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
زیادی بهش فکر نکن توکل کن به خدا همه چی درست میشهامروز دیدتت همون فکری که تو ذهن تو هست تو ذهن اونم ...

کی پیام میده ؟

دوباره صمیمی میشیم ؟

چرا یهو سرد شد ؟واقعا مشکل داره؟

عزیزم کنکور چه رشته و رتبه ای میارم؟و رتبم چندرقمی میشه

اجی خداشاهده یک ماهه داری اینو می‌پرسی🤣💔

نتیجه همونی میشه که براش تلاش کردی 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

😕 خب دلم میخاد بدونم

چی بگم والا اجی 

مثل آقای حبیبی همکارته؟

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

اجی خداشاهده یک ماهه داری اینو می‌پرسی🤣💔نتیجه همونی میشه که براش تلاش کردی

اره درسته گلم ولی قبلا برام حدس زدی و حس میکنم حست خوبه یه حدسی بزن رتبم چند میشه و رشتم چیه سال بعد😁💖