2777
2789

نی نی من فقط عادت داره زیر سینه بخوابه .😞نی نی های شمام اینجورین؟ کاش بشه شیرش رو داد خودش بخوابه.چجوری میتونم عادتش رو عوض کنم هر شب بااینکه خوب سیرش میکنم بازم چند بار بیدار میشه هی باید از رو تختش بر دارم بذارم روتخت خودمون شیر بدم دو باره که میخوام بلندش کنم بذارم رو تختش بیدار میشه و دوباره شیر

خیلی پروسه سختیه😣سنگینم هس😔

شما چجوری میخوابونینشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو پا میزارم😒 پستونک تو دهنش😓 یه جغجغه تو دستم😓 تکون میدم انقد تا بخوابه😥

😂😂😂 یعنی عند پروسه بودا برا من

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
چه خوب کاش مام اینجور بخوابیم .همسرم میگه شاید مورچه ای چیزی دخترمو نیش بزنه

وا مورچه کجا بود.دخترم هروقت میخاد بیداربشه زود سینمو میکنم تو دهنش هنو چشاشو وا نکرده باز میخابه.واسه همین ۲۲ شب میخابه تا ۸ صبح.توام همینکارو کن.

همسرم از ته قلبم دوستت دارم 
رو پا میزارم😒 پستونک تو دهنش😓 یه جغجغه تو دستم😓 تکون میدم انقد تا بخوابه😥 😂😂😂 یعنی عند پروسه ...

کاش منم دخترمو پستونکی میکردم .بعضی وقتا انقد یک ساعاتم شیر میدم تا بخوابه .میذارم رو پا خودشو میندازه