2777
2789
عنوان

بچم میگه میخوام برم کربلا چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 54 پست
از این فکر مشخصه چرا باید محدودیت ایجاد کنه برای اون بچه بده بچه خوبیه به جای رفیق بازی اعتیاد هزار ...

خطرات مسیرو در نظر نمیگیری؟ یه بلایی سرش بیارن کی گردن میگیره؟

18 سال هنوز بچه اس 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

انقد سوسولو مامانی بارش نیار من پسر خالم ده پونزده سالش بود تنهایی میرف سفر تا الان ک بیس شیش سالشه ...

ماشاالله👌🤗

ما پارسال چند تا خانم بودیم

آقایون جدا رفتند

تو عراق اونها اول رفتند سامرا، هی تماس میگرفتن میگفتن صبر کنید بیایم تنها نمیتونید و.. ماهم میگفتیم ما رفتیم بای بای😅

خلاصه به لطف خدا و کمک امام حسین(ع) خیلی هم خوب بود

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق نظراتی که تو سایت میدید تصور نمیکردم همچین نظری بدید!شرایط منطقه و عراق همیشه تو التهاب بودهبا ا ...

اگر با روش  الحمدالله چیزی نشده تا حالا زندگی می کنید که بحثش جداست. 

من خودم رو گذاشتم به جای مادر یه نوجوان که کلی زحمت کشیده بچه رو به ثمر رسونده. 

شما رو هم نمی شناسم. من همچین نظرات فاخری توی سایت نمی دم که کسی ازم انتظار بالایی داشته باشه   
خدا به خیر کنه حالا داری در مورد کدوم کاربر حرف می زنی... 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

سفرش که خوبه با مسجدم هست 

فقط باباشو بگو بره تحقیق کنه که با کیا همسفره و و چطور ادمایین شاید اشناهم توشون پیدا کردین که بچتونو بسپارین دستش

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اگر با روش الحمدالله چیزی نشده تا حالا زندگی می کنید که بحثش جداست. من خودم رو گذاشتم به جای مادر ی ...

البته الحمدلله، شکر کردن خداست، ناراحتی نداره.

بحث فاخر بودن نظرات نبود☺️

درباره اون کاربر هم ناراحت نشید فقط گفتم خیلی شبیهید همین.

ما یاد گرفتیم شرایط رو بسنجیم و البته به خدا هم توکل کنیم، توکل و عقل در کنار هم هستند نه جدا از هم.

و البته به عنوان کسانی که الحمدلله تجربه این سفر رو داریم اینها رو گفتیم.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

کجا میرفتین بای بای؟؟چه بی ترمز

عمود ها رو رد میکردیم

پیاده

2790
2778
2791
2779
2792